Sommarjobb i Eepee


Ansökningstid: 1.1–17.3.2024

Vårt sommarjobb sökande har avslutats

Vilken typ av sommarjobb önskar du?

Möjligheterna är många hos Eepee. Vi har sommarjobb till exempel på marketar, restauranger och ABC-stationer. Vi söker sommarjobbare för kundserviceuppgifter på våra verksamhetsställen.

Ansökningstid: 1.1–17.3.2024.
Vi önskar att du är minst 18 år. Vi beaktar även ansökningar från yngre personer, som är minst 15 år, för arbetsuppgifter som lämpar sig för unga anställda.
Obs! Vi vill gärna höra från dig inom kort. Vi börjar behandla ansökningarna snarast möjligt och rekryterar eventuellt redan under ansökningstiden. Du kan ställa frågor om sommarjobbsansökan, arbetsuppgifterna och hur ansökningen framskrider på GoOn. Vi ger information om hur ansökningen framskrider under hela rekryteringsprocessen.

Vi offentliggör ansökningen till sommarpraktiken ”Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna” separat vid ett senare tillfälle (14–17 år). Ansök >>

Vi erbjuder

bland annat sommarvikariat som försäljare, anställda i trafikbutiker, ABC-kockar, restaurangkockar, servitörer, receptionister, våningsvärdinnor och herr- och damfrisörer samt arbetspraktik.

Vi förväntar

oss att våra sommarjobbare är entusiastiska. och genuint intresserade av att jobba med kundservice. Du lyckas bäst i arbetet i våra olika kundserviceuppgifter om du gillar att lära dig nya saker, har initiativförmåga och är intresserad av att jobba i ett team. Verksamhetsställets öppettider bestämmer våra arbetstider, och vi hoppas därför att du kan jobba i olika arbetsskift.

Personalförmåner

Vi erbjuder S-gruppens/Eepees utmärkta personalförmåner. Våra köpförmåner är tillgängliga för hela ditt hushåll under din anställning, på vissa villkor. Läs mer om köpförmåner för personalen på s-ryhma.fi/sv/arbetsplatser/varfor-till-s-gruppen

Studerar du till ett yrke?

Jobba hos oss med sommarläroavtal! Hör dig för med din läroanstalt.