Eepees fantastiska förmåner för nya medlemmar värda 120 € på S-mobil 2024:

När du har betalat andelsinsatsen 100 € i fullo får du i appen S-mobil:

 • 20 € förmånskupong till Eepees S-marketar och Sale-butiker
 • 20 € förmånskupong till Eepees restauranger
 • 20 € förmånskupong till Eepees ABC-trafikbutiker
 • 20 € förmånskupong till Prisma Seinäjoki
 • 20 € förmånskupong till Emotion Seinäjoki / Prisma Parturi-kampaamo Seinäjoki
 • 20 € förmånskupong till Eepee Autotalo

Förmånerna är i kraft 4 mån. efter att du blivit medlem.

Förmånerna laddas upp endast på S-mobil efter att du blivit medlem ca 3 dygn efter att du laddat ner appen. Anslutningsförmånerna är ämnade för kundägare, som är helt nya i Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa och för första gången blir medlemmar med full betalning av andelsinsatsen i Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, samt som flyttar över sitt medlemskap i ett annat andelslag till Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa. Den som ansluter sig till andelslaget för att bli ägarkund ska vara huvudmedlem i ägarkundshushållet för att få förmånerna och bo på Eepees verksamhetsområde.

 

Då du betalar åtminstone 20 € som en del av andelsinsatsen får du i appen S-mobil:

Rabattkuponger till Prisma Seinäjoki:

– 30 % av en beklädnadsprodukt eller ett skopar
– 30 % av en produkt från sportavdelningen
– 30 % av en frisörprodukt på Prisma Parturi-Kampaamossa
– 30 % av en produkt på Emotion Seinäjoki

De här förmånskupongerna för nya medlemmar är i kraft på Prisma Seinäjoki 2 mån efter att du anslutit dig till andelslaget.

 

Du får förmånskupongerna snabbare så att du kan använda dem genom att bli medlem på S-mobil (ladda ner appen i din appbutik).
Du kan också bli medlem på nätet >>. Då går det ca 2 veckor innan du får förmånskupongerna och kan använda dem.

Mer detaljerade uppgifter om förmånerna hittar du på S-mobil. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. På S-mobil finns förmånskupongerna genom att klicka på ”Min egen butik” i den nedre kanten. Du ser alla förmånskupongerna genom att klicka på ”Visa alla” som finns bredvid rubriken ”Förmåner och tips”. Obs! Följande förbud som är i kraft gör att förmånskupongerna inte syns på S-mobil: förbud mot analys, profilering och kundgruppering och/eller förbud mot köpuppgifter på produktnivå. Genom att ta bort förbuden blir kupongerna synliga i appen inom ca 2 dygn. Mer information finns på S-mobil >>

Sex bra skäl att bli ägarkund:

 • Bonus: Den absolut bästa orsaken att bli ägarkund är Bonus, det vill säga du får pengar tillbaka. Du kan samla Bonus på över 2 000 serviceställen hos S-gruppen och våra samarbetspartner.
 • Prisförmåner och olika erbjudanden: Med S-Förmånskort får du dagliga inköp, delikatesser, välmåendetjänster, upplevelser och vardagstjänster till förmånligare priser.
 • Förmånligare evenemang och aktiviteter: Som ägarkund kommer du förmånligare in på biografer, konserter, nöjesparker eller sommarevenemang och mycket mer.
 • Förmånliga och smidiga banktjänster: Som ägarkund får du brukskonto, S-Förmånskort Visa och webbankskoder utan års- eller månadsavgifter.
 • Miljövänligt utan kvitton: Du får elektroniska kassa- och garantikvitton på flera serviceställen.
 • Betalningssättsförmån på 0,5 %: Du får 0,5 % rabatt på inköpen när du betalar dem med S-Förmånskort.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa är ett företag som ägs av dess medlemmar, d.v.s. ägare. Eepees andelsinsats är 100,00 €. Andelsinsatsen kan betalas på följande sätt: 20,00 € när du blir medlem och den återstående delen (80,00 €) inom loppet av två år. Den återstående delen kan också betalas med Bonus som samlas in med köp. Du får mer information om ägarkundskap, Bonus och andra förmåner för ägarkunder på Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppas verksamhetstställen och på S-gruppens tjänst för ägarkunder tel. 010 76 5859 må–fr 9-16 (lna/msa).