Kesätyö

Huolehdimme työntekijöistämme ja annamme mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta.

Eepeellä kesätöissä 2023


Kesätyöhakumme on päättynyt 31.3.2023

Kesätyöhaku 2024 avataan ennen vuodenvaihdetta.

Kesätöihin Eepeelle?

Kesätyöpaikkoja löytyy esimerkiksi S-marketeista, Saleista ja Prismasta, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

S-ryhmä on Vastuullisen kesäduunin yhteistyökumppanina myös vuonna 2023. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Opas kesätyönhakijalle >>

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä asiakaspalvelussa ja näin mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta. Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen.

Mitä odotamme?

Odotamme asiakaspalvelijoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä. Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä. Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.

Henkilöstöedut

Tarjoamme S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Ostoetumme ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue lisää henkilökunnan ostoeduistamme >>

Opiskeletko ammattiin?

Tule meille kesäoppisopimuksella! Kysy lisää oppilaitoksestasi.