Kesätöihin Eepeelle


Kesätyöhaku 2024 on päättynyt

Otamme yhteyttä valittuihin 15.4. mennessä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa palkkaa kesäkaudelle 2024 yli 800 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Kesätyötä on tarjolla kaikilla osuuskaupan toimialoilla ympäri toimialuetta, esimerkiksi S-marketeissa, Saleissa ja Prismassa, ABC Liikennemyymälöissä sekä ravintoloissa ja hotelleissa. Tarjoamme muun muassa myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja harjoittelua. Kesätyöjaksojen pituus vaihtelee ja suurin osa niistä ajoittuu kesä-elokuulle. Osassa toimipaikoista työt voivat alkaa jo toukokuussa.

Kesähaku on käynnissä 1.1.–17.3.2024.
Kesähaussa haemme ensisijaisesti 18 vuotta täyttäneitä, mutta huomioimme myös nuorempien vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin jotka soveltuvat nuorille.
Haastattelut aloitetaan heti haun alussa ja valintoja tehdään jo hakuaikana. Kesätyöntekijät työllistyvät Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan palvelukseen ja kesähaussa käytetään apuna yhteistyökumppani GoOnia, joka muun muassa ottaa hakemukset vastaan ja tekee haastatteluja.

14–17-vuotiaille suunnatun kahden viikon mittaisen "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoitteluohjelmaan haku on avoinna 7.4.2024 asti. Hakemukset >>

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä asiakaspalvelussa ja näin mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta. Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen.

S-ryhmä on Vastuullisen kesäduunin yhteistyökumppanina myös vuonna 2023. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Opas kesätyönhakijalle >>

Mitä odotamme?

Odotamme asiakaspalvelijoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä. Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä. Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.

Henkilöstöedut

Eepeellä  kesätyöntekijät (Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita lukuun ottamatta), pääsevät hyvien henkilöstöetujen piiriin heti työsuhteen alussa. Tarjoamme S-ryhmän/Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Ostoetumme ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue lisää henkilökunnan ostoeduistamme >>

Opiskeletko ammattiin?

Tule meille kesäoppisopimuksella! Kysy lisää oppilaitoksestasi.


Eepeellä kesätöissä 2023