Sanna Salo och Heli Lehto vann mat för ett år


12.1.2024

För att fira Eepees 120-årsjubileum anordnades en utlottning där två ägarkunder vann mat för ett år. Grattis till Sanna Salo och Heli Lehto, som får S-gruppens presentkort till ett värde av 8 000 euro.

Man kunde delta i den fantastiska utlottningen genom att bli ägarkund i Eepee eller använda S-Förmånskortet i kassan på Eepees verksamhetsställen.

Sanna Salo från Lappo vann utlottningen bland dem som använde S-Förmånskortet. Det hon minns bäst från jubileumsåret är just denna matutlottning och S-mobilförmånerna, som hon har använt aktivt.
– Jag är verkligen överraskad och har lite svårt att tro att jag faktiskt har vunnit. Merparten av pengarna kommer säkerligen att gå till familjens matinköp, säger hon glatt.

Heli Lehto från Seinäjoki vann utlottningen bland dem som blev ägarkunder. Hon har utnyttjat Eepees förmånskuponger under jubileumsåret. Hon minns också de många evenemangen. Hon blev medlem i augusti på internet för att få Bonus och rabatter.
– När jag hörde att jag hade vunnit vågade jag inte tro det till först. Jag vet ännu inte vad jag ska göra med mina presentkort. Åtminstone kommer jag att köpa matvaror och dagligvaror för dem, säger hon.

 

 

Mer information:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Tuula Rajala, kundrelationsdirektör, tfn 010 764 9222, e-post tuula.rajala@sok.fi