Iina Kalliorinne ny branschdirektör för Eepees markethandel från 1.9


22.6.2023

Iina lämnar sin post som handledare på Jollas-institutet och tillträder sitt nya uppdrag och sin post i ledningsgruppen hos oss i början av september 2023. Hon har tidigare arbetat bland annat som Prismadirektör och i fjorton års tid som gruppchef inom Osuuskauppa Arina.

Iina är tradenom (högre YH) och har dessutom avlagt mångsidiga universitets- och yrkeshögskolestudier inom ledarskap, språk, pedagogik och kommunikation.

”Jag vill tacka för förtroendet och att handelslaget valt mig. Att få vara lagkapten för markethandeln är ett otroligt fint och värdefullt uppdrag. Tillsammans kommer vi att garantera utbudet av högklassiga butikstjänster i Södra Österbotten. Jag vill tacka de lag där jag vuxit upp, Arina och Jollas, för att ha gjort det möjligt för mig att utvecklas. Ett nyfiket, vänligt och empatiskt förhållningssätt till världen visar prov på mod och vishet. Med det här i åtanke ska jag tillsammans med mitt nya lag arbeta för att göra Södra Österbotten en ännu bättre plats att leva och bo på”, säger Iina.

Jari Palo, kommersiell direktör för handelslaget Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, har bakom sig en lång och förtjänstfull karriär. Under hans tid har handelslaget och dess marketverksamhet genom målmedvetet och effektivt arbete utvecklats till den största aktören inom detaljhandeln i regionen. Jari går vidare till ett nytt skede i livet under hösten.

Ett varm tack till Jari för en lång och framgångsrik karriär vid Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa. Samtidigt välkomnar vi Iina till Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa och önskar henne lycka till med det nya uppdraget!

Henrik Karvonen verkställande direktör Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa