Oletko jo kokeillut ruoan verkkokauppaa?


27.3.2022

Ruoan verkkokauppa on kevään aikana laajentunut koko Eepeen toimialueelle. S-kaupat.fi:n noutopisteet tarjoavat sinulle helpon tavan tehdä ostokset kotoa ja vain noutaa ne omasta kaupastasi.

Eepeen kaupallinen johtaja Jari Palo kertoo, että ruoan verkkokaupan mittava laajenemisoperaatio on ajoitettu niin, että koko maakunta olisi verkotettu pääsiäiskauppaan.
– Erityisesti lapsiperheet ovat saaneet verkkokaupasta helpotusta kiireiseen arkeensa. Tyypillisesti kerralla on tehty isot ostokset, ja nyt odotammekin, jatkuuko sama trendi myös maakunnissa, Palo sanoo.

Perehdyttämistä hoitanut Hyllykallion Prisman Kauppakassin tiiminvetäjä Tarja Pinolehto kertoo, että henkilöstö on ollut tosi innostunutta uudesta palvelusta. Moni on todennut, että ruoan keräily on kiva piristys työpäivään.
– Myös asiakkailta on tullut S-marketien someen kommentteja ja tykkäyksiä: ”Tämä on huippua, mahtavaa, tätä on odotettu ja hienoa, että palvelu tulee omaan S-marketiin”.

Joulun alla avattiin maakunnan ensimmäiset S-kaupat.fi:n noutopisteet Alajärven, Alavuden sekä Kauhajoen S-marketeihin. Helmikuun alussa ruoan verkkokauppa aloitti toimintansa yhteensä 11 toimipaikassa: Jalasjärvellä, Ilmajoella, Ähtärissä, Alahärmässä, Lapualla, Kauhavalla, Ylistarossa, Kristiinankaupungissa, Kurikassa, Närpiössä ja Teuvalla. Viimeinen aalto oli maaliskuussa, silloin palveluun tuli mukaan 4–5 toimipistettä viikoittain. Ensimmäisessä ryhmässä ovat Isojoki, Jurva, Kaskinen, Karijoki ja Lapväärtti, sitten Ylihärmä, Kuortane, Kortesjärvi, Peräseinäjoki ja Koskenkorva, ja viimeisenä olivat vuorossa Lehtimäki, Töysä, Soini ja Vimpeli.

Perehdytystä aidoissa tilanteissa

– Uuden palvelun valmennukset on toteutettu ryhmissä Hyllykallion Prismassa ja niissä S-marketeissa, joissa on jo toiminta käynnissä. Perehdytys on hoidettu aidoissa tilanteissa ja koulutukseen osallistuneet ovat oikeasti päässeet itse keräilemään aitoja verkkokaupan tilauksia. Kohta kaksi vuotta Prisma Hyllykallion Kauppakassia vetäneen Pinolehdon vastuulla on ollut noin kolmenkymmenen Eepeen S-marketin ja Salen market- ja apulaispäälliköiden perehdyttäminen. He puolestaan perehdyttävät oman tiiminsä ja jakavat näin osaamistaan eteenpäin.

Tehtävä on ollut myös mielenkiintoinen kokemus tutustua eri puolilla toimialuetta työskenteleviin eepeeläisiin. Pinolehdolle on tullut aika hyvä kuva siitä, millaista porukkaa S-marketeissa ja Saleissa on töissä.
– Eepeellä on töissä todella ihanaa ja innostunutta väkeä. Heillä on hyvin hallussa myymälätoiminnot, sen päälle on helppo oppia ruoan verkkokauppaan liittyvät jutut, hän vakuuttaa.

S-kaupat.fi >>

 

Teksti: Outi Myllymäki, BSTR
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee