Eepeen mahtavat 120 € liittymisedut S-mobiilissa 2024:

Maksaessasi täyden osuusmaksun 100 € saat S-mobiili -sovellukseen:

 • 20 € arvoisen etukupongin Eepeen S-marketteihin ja Sale-myymälöihin
 • 20 € arvoisen etukupongin Eepeen ravintoloihin
 • 20 € arvoisen etukupongin Eepeen  ABC Liikennemyymälöihin
 • 20 € arvoisen etukupongin Seinäjoen Prismaan
 • 20 € arvoisen etukupongin Seinäjoen Emotioniin/Seinäjoen Prisman Parturi-kampaamoon
 • 20 € arvoisen etukupongin Eepee Autotaloon

Edut ovat voimassa 4 kk liittymisestä.

Edut latautuvat vain S-mobiili -sovellukseen liittymisesi jälkeen n. 3 vrk:n kuluttua sen lataamisesta. Liittymisedut on tarkoitettu täysin uudelle, täydellä osuusmaksulla liittyvälle, ensimmäistä kertaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi liittyvälle sekä jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan siirtävälle asiakasomistajalle. Asiakasomistajaksi liittyvän tulee olla asiakasomistajatalouden pääjäsen edut saadakseen ja asua Eepeen toimialueella.

 

Maksaessasi osaosuusmaksun vähintään 20 € saat S-mobiili -sovellukseen:

Alennuskupongit Seinäjoen Prismaan:

– 30 % yhdestä pukeutumisen tuotteesta tai jalkineparista
– 30 % yhdestä sport-osaston tuotteesta
– 30 % kampaamotuotteesta Prisman Parturi-Kampaamossa
– 30 % yhdestä tuotteesta Seinäjoen Emotionissa

Nämä uuden liittyjän etukupongit ovat voimassa Seinäjoen Prismassa 2 kk liittymisestäsi. Edut voi lunastaa talouden pääjäsen, joka on ladannut S-mobiilin ja kirjautunut siihen omilla tunnuksillaan.

 

Nopeimmin saat etukupongit käyttöösi liittymällä jäseneksi S-mobiilissa (lataa sovelluskaupastasi tai s-mobiili.fi).
Liittyä voit myös verkossa >>. Tällöin etukuponkien käyttöön saamisessa menee n. 2 viikkoa.

Etujen tarkemmat tiedot löydät S-mobiilista. Pidätämme oikeuden muutoksiin. S-mobiilissa etukupongit löytyvät klikkaamalla alareunasta "S-Etukortti". Kaikki etukupongit näkee klikkaamalla "Etuja sinulle" -otsikon vierestä "Näytä kaikki" -painiketta. Huom! Seuraavat voimassa olevat kiellot estävät etukuponkien näkyvyyden S-mobiilissa: analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kielto ja/tai tuotetasoisen ostotiedon kielto. Poistamalla kiellot, kupongit tulevat näkyviin mobiiliin n. 2 vrk:n kuluttua. Lisätietoja S-mobiilista >>

Kuusi hyvää syytä lähteä mukaan:

 • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
  Lue lisää >>
 • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita. Lue lisää >>
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä. Lue lisää >>
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla. Lue lisää >>

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli omistajat. Eepeen osuusmaksu on 100,00 €. Osuusmaksun voi maksaa seuraavasti: 20,00 € liittyessä ja loppuosan (80,00 €) kahden vuoden kuluessa. Loppuosa on mahdollista kartuttaa ostoista kertyvällä Bonuksella. Asiakasomistajuudesta, Bonuksesta ja muista asiakasomistajaeduista saat lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimipaikoista ja S-ryhmän asiakasomistajapalvelusta puh. 010 76 5858 ma–pe 9-16 (pvm/mpm).