Eepeen 120v juhlaviikonloppu pe–la 1.–2.9.


31.7.2023

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, juhlii tänä vuonna 120-vuotista historiaansa. Sen kunniaksi meillä on syyskuussa juhlaviikonloppu, perjantai-lauantai 1.-2.9.2023. Koko viikonlopun ajan tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Lakeuden piha-alue. Viikonlopun juontavat Duudsonien Jarppi & HP.

Perjantaina 1.9. asiakasomistajille järjestetään iltatapahtuma, jossa esiintyvät Elastinen sekä Movetron. DJ tanssittaa juhlakansaa koko illan ja Wilson Pubin herkut taltuttavat niin nälän kuin janonkin.  Asiakasomistajat voivat lunastaa henkilökohtaisen lippunsa iltatapahtumaan veloituksetta S-mobiili -sovelluksen kautta. Lippuja ei tule olemaan muualla myynnissä. Lisäliput 20 €/kpl myydään myös S-mobiilin kautta. Huom! Veloituksettomalla (0 €) lipulla saavuttava klo 21.30 mennessä! S-Etukortti ja henkilöllisyystodistus tullaan tarkastamaan saapuessa (ikä on todistettava voimassaolevalla viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilökortilla, ajokortilla tai passilla).

Perjantaina 1.9. asiakasomistajien ilta (K-18)
* Iltatapahtuman liput ovat nyt LOPPUUNVARATTUJA, niitä ei enää ole ladattavissa S-mobiilin kautta*

  • Tapahtuma alkaa klo 19.30
  • DJ klo 19.30–01.30
  • Elastinen klo 21.30
  • Movetron klo 23

Tapahtumiin saapuville huomiona, että Original Sokos Hotel Lakeuden parkkipaikat eivät ole käytössä tapahtumaviikolla. Seinäjoen keskustan parkkipaikoista saat lisätietoa mm. tästä linkistä: pysäköintialueet >>. Lisäksi parkkipaikkoja on mm. Lakeuden Ristin pihamaalla.

❌ Juhla-alueelle EI SAA TUODA (kielletyt aineet ja esineet):
Omia alkoholijuomia, huumausaineita, lasipulloja tai tölkkejä (tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja, max 0,5 l läpinäkyvä pullo), ampuma- tai teräaseita eikä suurikokoisia kovia esineitä, räjähteitä tai ilotulitteita. Lakkapulloja (esim. hiuslakkapullo), sateenvarjoja, selfiekeppejä, radiopuhelimia, lemmikkejä – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan. Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä, pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja.

Tapahtuma-alueen kartta

Tapahtuma-alueen kartta

 

Lauantaina 2.9. Messut koko perheelle klo 12–16:

Lauantaina 2.9. Original Sokos Hotel Lakeuden piha-alueelle ja Lakeudenpuistoon rakentuu messualue, jossa lapsille on paljon ohjelmaa: onnenpyöriä palkintoineen, kasvomaalausta, ilmapalloja sekä maskotit Onni Orava ja Apsi Apina. Mukana messuilla ovat Eepeen Lähiruokakisan finalistit sekä Eepeen Kannustajat -ryhmän joukkueita. Lähiruokakisan finalistit maistattavat tuotteitaan ja Kannustajat-ryhmän joukkueet esittelevät toimintaansa urheilullisten toimintarastien muodossa.

Lisäksi makkara- ja mehutarjoilu 4000 ensimmäiselle. Messujen ohjelmiston kruunaa lasten suosikkiyhtye Hevisaurus.

Lauantain messuille on vapaa pääsy. Tapahtuman parkkialueena toimii Seinäjoki Areenan parkkialue, josta on non-stop bussikuljetus Original Sokos Hotel Lakeuden pihaan ja takaisin klo 11.30–16.30 välisenä aikana. Lisäksi Eepee tarjoaa lauantaina vihreät linjat: Seinäjoen kaupunkiliikenne on ilmaista lauantaina 1.9. klo 9–18. Lisätietoja Härmän Liikenne.

Original Sokos Hotel Lakeuden parkkipaikat eivät ole käytössä tapahtumaviikolla. Seinäjoen keskustan parkkipaikoista saat lisätietoa mm. tästä linkistä: pysäköintialueet >>. Lisäksi parkkipaikkoja on mm. Lakeuden Ristin pihamaalla.

Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan tapahtumien markkinoinnissa.

 

Lämpimästi tervetuloa kanssamme juhlimaan 120-vuotiasta Eepeetä! 💚

 


 

Juhlimme Eepeen 120v juhlavuotta henkilökuntamme kesken lauantaina 2.9. alkaen klo 16.00. Jotta kaikki halukkaat pääsevät henkilökunnastamme mukaan juhlaan, suljemme Eepeen marketkaupan toimipaikat (S-marketit (myös S-market Kivistö), Salet, Prisman, Prisma Parturi-Kampaamo Hyllykallion,  Emotionin), Prisman Ravintolamaailman (Presso, PizzaBuffa, Hesburger, Spice Ice), Prisma Hyllykallion Kesäpihan sekä ABC -liikennekaupan toimipaikat lauantaina 2.9. klo 16.00. Marketkaupan sekä liikennekaupan toimipaikat avataan jälleen sunnuntaina 3.9. klo 11.00.

Polttonesteautomaatit toimivat normaalisti.

Eepeen kiinteistöissä olevat Alkon myymälät palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti lauantaina 2.9.