Eepee tukee jälleen 100 000 eurolla lasten ja nuorten urheilua


6.11.2023

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa jatkaa S-ryhmän Kannustajat -ohjelmalla alueensa urheiluseurojen tukemista. Urheiluseurat voivat hakea 2024 vuoden Kannustaja-seuraksi 10.12.2023 mennessä.

– Eepee otti Kannustajat -ohjelman käyttöön ensimmäistä kertaa tälle vuodelle 2023. Ohjelma kiinnosti laajasti seuroja ja asiakasomistajia. Ohjelmaan haki ja valittiin alueeltamme 66 seuraa ja heidän kannustajikseen on rekisteröitynyt yli 2000 Eepeen asiakasomistajaa. Jaamme ohjelman kautta 100 000 euroa tukea alueemme lasten ja nuorten hyväksi. Haluamme tällä tuella olla mahdollistamassa mahdollisemman monelle lapselle ja nuorelle harrastusmahdollisuuksia. Kannustajat -ohjelma on osoittautunut hyväksi tavaksi tehdä tätä tukemista ja ohjelmaa jatketaankin nyt vuosittain, kertoo toimitusjohtaja Henrik Karvonen.

– Kannustajat-mallissa hienoa on se, että asiakasomistajamme pääsevät mukaan päättämään kenelle tukea annetaan. Näinä taloudellisesti tiukkoina aikoina on myös upeaa olla mukana helpottamassa seurojen ja perheiden arkea jakamalla resursseja lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen, iloitsee asiakkuusjohtaja Tuula Rajala.

Asiakasomistajat voivat liittyä tukemaan tämän vuoden 2023 Kannustajat-seuroja vielä 31.12.2023 saakka. Tukijaksi liittyminen tehdään S-Käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura. Tämän vuoden 2023 tuet maksetaan Kannustettaville seuroille helmikuussa 2024. Asiakasomistajalle Kannustaminen on ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Ensi vuodelle 2024 Eepeen alueen Kannustettaviksi valitut seurat tulevat näkymään S-Käyttäjätilillä 8.1.2024 lähtien. Kannustajaksi liittyminen onnistuu myös S-mobiilissa kohdassa Minä > Asetukset > Omat tiedot > Asiakasomistajuutesi > Kannustajat.

Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Myös ensi vuonna tukeen on varattu 100 000 euroa. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Kannustajat-tukea voivat hakea kaikki urheiluseurat, jotka täyttävät alla näkyvät vähimmäiskriteerit. Sähköinen hakemus Kannustajat-seuraksi löytyy osoitteesta eepee.fi/kannustajathakemus. Hakemus tulee lähettää 10.12.2023 mennessä.

Kannustajat-malliin hakevan seuran tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

  • Seuran kotipaikan tulee olla Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella.
  • Seuran toiminta tukee alle 16-vuotiaiden liikunta- ja urheilutoimintaa.
  • Saatu Kannustajat-tuki ohjautuu vähintään 50 lapselle / nuorelle. Hakemukseen seuran selvitys junioritoiminnan laajuudesta, kuten juniorien määrä ja toiminnan monimuotoisuus.
  • Seuran toiminnan tulee olla jatkuvaa ja pysyvällä pohjalla.
  • Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa näkyy seuran lasten ja nuorten liikunnassa esim. peliasuissa, laitamainoksissa, netissä. Hakemukseen seuran ehdotukset näkyvyydestä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa päättää määräaikaan mennessä hakemuksen palauttaneiden seurojen joukosta Kannustajat-tukimallin piiriin pääsevät seurat. Huomioimme valinnassa seurojen ilmoittamien seikkojen lisäksi myös alueellisen kattavuuden. Ilmoitamme kaikille määräaikaan hakeneille päätöksestä sähköpostitse. Kun Kannustajat-malliin pääsevät seurat on valittu, lähetämme seurojen yhteyshenkilöille materiaalia, jonka avulla seura viestii jäsenilleen Kannustajat-mallista.

 

Lisätietoja seurahausta antavat:
Tuula Rajala, asiakkuusjohtaja p. 010 764 9222, tuula.rajala@sok.fi
Henrik Karvonen, toimitusjohtaja p. 040 057 2172, henrik.karvonen@sok.fi