Eepee tukee jälleen 100 000 eurolla lasten ja nuorten urheilua


15.1.2024

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa jatkaa S-ryhmän Kannustajat-ohjelmalla alueensa urheiluseurojen tukemista sadallatuhannella eurolla. Määräaikaan mennessä haki tälle vuodelle mukaan yhteensä 77 seuraa.

Eepee otti vuonna 2023 ensimmäistä kertaa käyttöön Kannustajat-ohjelman, joka kiinnosti heti laajasti seuroja ja asiakasomistajia. Ohjelmaan haki ja valittiin viime vuonna 66 seuraa, joiden kannustajiksi rekisteröityi yli 2300 Eepeen asiakasomistajaa. Seurojen saamat tukisummat on julkaistu nettisivuillamme.

Toimitusjohtaja Henrik Karvonen kertoo, että myös tänä vuonna jaetaan ohjelman kautta satatuhatta euroa alueemme lasten ja nuorten hyväksi.
– Haluamme tällä tavoin tukea mahdollisimman monen lapsen ja nuoren harrastuksia. Kannustajat -ohjelma on osoittautunut hyväksi tavaksi tehdä tätä tukemista ja ohjelmaa jatketaankin nyt vuosittain, hän lupaa.

Kannustajat-ohjelmassa on tänä vuonna mukana 78 seuraa eli kaksitoista enemmän kuin viime vuonna, mikä kertoo sen saamasta suosiosta. Asiakkuusjohtaja Tuula Rajalan mielestä Kannustajat-mallissa on erityisen hienoa se, että asiakasomistajat pääsevät mukaan päättämään tuen kohteista.
– Näinä taloudellisesti tiukkoina aikoina on myös upeaa olla mukana helpottamassa seurojen ja perheiden arkea jakamalla resursseja lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen, hän iloitsee.

Bonukset kerryttävät seurojen tukisummia

Asiakasomistajat voivat tukea Kannustajat-seuroja vuoden 2024 loppuun saakka. Tuet maksetaan seuroille tammikuussa 2025.

Tukijaksi liitytään S-Käyttäjätilillä tai S-mobiililla valitsemalla oma Kannustajat-seura. Kannustaminen on asiakasomistajalle ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran kannustajiksi liittyneiden kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Voit ilmoittautua kannustajaksi, jos olet Eepeen asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot kuitenkin huomioidaan seuran tukisumman laskennassa.

Ilmoittautuminen seuran kannattajaksi tapahtuu näin:
1. Kirjaudu S-mobiiliin
2. Valitse Kannustajat-välilehdeltä, mitä seuraa kannustat (Löytyy kohdasta; Minä – Omat tiedot)

 

Lisätietoja:
Tuula Rajala, asiakkuusjohtaja p. 010 764 9222, tuula.rajala@sok.fi