EEPEE ÖLJYPALVELU – Polttoainekauppa kehittyy


24.7.2022

Nyt ruvetaan ottamaan yhteyksiä asiakkaisiin! Liikennemyymälän päällikkö Jussi Niukkalasta on tullut polttoöljypäällikkö.

 

Tapa tilata polttoöljyä ei ole vuosien saatossa suuria mullistuksia kokenut. Yhä edelleen tilaukset hoituvat soitolla Eepeen Öljypalveluun tai tekemällä tilaus netin kautta.
– Oman työni pääpaino tulee olemaan kontaktit suoraan asiakkaisiin, joko puhelimitse tai kasvotusten, polttoöljypäällikkö Jussi Niukkala sanoo.

Vaikka polttoöljykauppa tulee väistämättä tulevaisuudessa vähenemään, Niukkala ei usko kaikilla olevan mahdollisuutta fossiilisista polttoaineista yhtäkkiä luopua.
– Vanhat pidetään, mutta tulen panostamaan paljon myös asiakashankintaan, Niukkala vakuuttaa.
– S-Business -kortin uudistukset ja sopimus MTK:n kanssa antavat sille hyvän pohjan.

Innokkaana kehittämään

Innokkaana asiakaspalvelijana Niukkala odottaa malttamattomana kontakteja ihmisten kanssa.
– Puhelimen lisäksi minut tavoittaa Ess Autotalon tiloista Seinäjoelta.

Kun kauppaa on kiva tehdä, hän odottaa sitä myös syntyvän. Niukkala haluaa olla kehittämässä polttoainekauppaa niin, että se toimii entistä paremmin.
– Ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi se tulee kehittymään, Niukkala vakuuttaa.

Öljyjussin tavoitat puhelinnumerosta 010 764 9368 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/min).

 

Trasselijussista öljysheikiksi

Näihin Jussi Niukkalan omiin sanoihin tiivistyy hänen työuransa Eepeen palveluksessa. Ura alkoi vuonna 1977 kesätöissä bensapoikana ja muissa avustavissa töissä. Kaupallisen koulutuksen jälkeen hän toimi Osuuskaupan myymälänhoitajana Ilmajoen Huissilla. Pesti oli viimeisimpiä laatuaan. Sen jälkeen oli vuorossa maatalouskauppa ja päällikkyys Ilmajoen Shellillä.

Uuden Ilmajoen ABC-liikennemyymälän päälliköksi Niukkala siirtyi heti sen avauduttua vuonna 2003. Hänen yhtämittainen uransa Eepeen palveluksessa on kestänyt yli 35 vuotta. Ilman perinteitä Niukkala ei osuuskauppatoimintaan aikanaan mukaan lähtenyt. Hänen äitinsä palveli Eepeellä yli 40 vuotta ja isä 25 vuotta. Nyt myös tytär on töissä samalla työnantajalla.

 

Kortilla saa alennuksia myös polttoainekaupassa

S-Business -kortti avaa yritysasiakkuuden kaikkiin S-ryhmän palveluihin.
– Kortin suurimmat edut ovat kuitittomuus, alennukset sekä muut edut toimipaikoissa, myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila sanoo.
– Kortti on lisäksi ilmainen.

S-Business -kortti mahdollistaa alennukset myös säiliöihin toimitettavassa polttoainekaupassa. Tilaukset saa tehtyä kätevästi eepeeoljypalvelu.fi -portaalin kautta.
– Siellä alennus lasketaan automaattisesti, kun hintalaskurissa valitsee S-Business-asiakas -kohdan.
Ranta-Lassila muistuttaa myös muista kortin mahdollistamista alennuksista rautakaupan palvelui24sta aina päivittäistavaroihin asti. S-Business -kortilla ostaessa voittaa aina.

 

Kysy lisää öljymyynnistä
p. 010 764 9600 ark. 8-16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/min)
eepeeoljypalvelu.fi

Lisätietoja S-Business -kortista:
Timo Ranta-Lassila
p. 050 410 0841
timo.ranta-lassila@sok.fi

 

Teksti: Hannele Norja
Kuva: Jenna Koivisto