EEPEE OLJETJÄNST – Bränslehandeln utvecklas


24.7.2022

Nu börjar vi kontakta kunderna! Trafikbutikens chef Jussi Niukkala har blivit brännoljechef.

 

Sättet att beställa brännolja har inte upplevt stora omvälvningar under årens lopp. Fortfarande sker beställningarna genom att kunden slår en signal till Eepees oljetjänst eller beställer via nätet.
– Huvudvikten i mitt arbete kommer att vara de direkta kundkontakterna, antingen per telefon eller vid ett möte, säger brännoljechefen Jussi Niukkala.

Trots att handeln med brännolja oundvikligen kommer att minska i framtiden, tror Niukkala inte att alla har möjlighet att avstå från fossila bränslen på en gång.
– Vi håller de gamla kunderna, men jag kommer också att satsa mycket på kundvärvning, försäkrar Niukkala.
– Reformerna av S-Business-kortet och avtalet med MTK skapar en god grund för det.

Ivrig på utveckling

I egenskap av ivrig försäljare ser Niukkala fram emot kontakter med människor.
– Förutom per telefon får man tag på mig i Ess Autotalos lokaler i Seinäjoki.

När det är roligt att göra affärer, väntar han också på att de ska bli av. Niukkala vill utveckla handeln med brännolja så att den fungerar allt bättre.
– Och den ska utvecklas på ett sätt som möter kundernas behov, försäkrar Niukkala.

Öljyjussi når du på numret 010 764 9368 (0,0835 €/samtal + 0,1209€/minut).

 

Från Trasselijussi till oljeschejk

I dessa Jussi Niukkalas egna ord sammanfattas hans karriär i Eepees tjänst. Karriären började 1977 i sommarjobb som bensinpojke och andra assisterande arbeten. Efter en merkantil utbildning arbetade han som Handelslagets butiksföreståndare i Huissinkylä i Ilmola. Den städjan var bland de sista i sitt slag. Därefter blev det lantbrukshandel och chefskap vid Shell Ilmola.

När den nya ABC-trafikbutiken i Ilmola öppnade 2003 blev Niukkala genast chef för den. Hans sammanlagda karriär i Eepees tjänst har sträckt sig över 35 år. När Niukkala i tiden gav sig in i andelshandelsverksamheten var det inte utan traditioner. Hans mamma var anställd hos Eepee i över 40 år och hans pappa i 25 år. Nu jobbar även dottern för samma arbetsgivare.

 

Kortet ger rabatter även vid köp av bränsle

S-Business-kortet öppnar företagskundrelationen i alla S-gruppens tjänster.
– De största fördelarna med kortet är kvittofriheten, rabatterna och övriga förmåner på verksamhetsställena, säger försäljningschef Timo Ranta-Lassila.
– Kortet är dessutom gratis.

S-Business-kortet ger möjlighet till rabatter även vid leverans av bränsle till cistern. Beställningarna görs behändigt via portalen eepeeoljypalvelu.fi.
– Där räknas rabatten ut automatiskt när S-Business-kund har valts i prisräknaren.
Ranta-Lassila påminner även om andra rabatter som kortet möjliggör, allt från järnhandelstjänster till dagligvaror. Den som handlar med S-Business-kortet vinner alltid.

 

Fråga mer om oljeförsäljningen
tfn 010 764 9600 vardagar kl 8-16 (0,0835 €/samtal + 0,1209€/minut)
eepeeoljypalvelu.fi

Mer information om S-Business-kortet:
Timo Ranta-Lassila
tfn 050 410 0841
timo.ranta-lassila@sok.fi

 

Text: Hannele Norja
Bild: Jenna Koivisto