Eepee avaa Ideaparkissa uuden ravintolan ja ABC-mittarikentän


8.11.2023

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee tekee täysin uuden aluevaltauksen avaamalla Seinäjoen Ideaparkiin S-ryhmän uusimman ravintolakonseptin, Babistan, sekä ABC-mittarikentän. Babista avataan tammikuun aikana ja ABC-mittarikenttä kevään aikana 2024.

– Babistan konsepti on erittäin mielenkiintoinen ja sopii erinomaisesti Seinäjoen ravintolamarkkinaan. Ideaparkiin halusimme tuoda asiakasomistajille ravintolatarjontaan oman vaihtoehdon. Laadukkaan tuotteen ohella Babista haluaa erottautua kiehtovalla miljööllä sekä omistautuneella palvelulla. Keskeisen osan Babistan identiteettiä ja asiointikokemusta muodostaakin ravintolan henkilökunta – Babistat, joiden rekrytoinnin olemme nyt aloittamassa, kertoo toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

 

Babista

Babistan ruokatarjooma rakentuu ensiluokkaisesta lihasta ja raikkaista raaka-aineista. Itse tehdyt kastikkeet ovat täynnä makua, ja vastaleikatut tuoreet kasvikset ja yrtit kruunaavat makuelämyksen. Babista poikkeaa perinteisistä kebabravintoloista myös miljöönsä ansiosta. Tarkoin mietityt yksityiskohdat, viihtyisä sisustus, ja elämyksen täydentävä musiikki tekevät Babistasta paikan, jossa voi viihtyä pidempäänkin. Kokemuksen keskiössä on intohimoisesti asiakaspalveluun suhtautuvat työntekijämme, Babistat, joiden käsissä annokset muokkautuvat moniaistisiksi kokemuksiksi.

Babista-ravintoloita on avautunut jo kaksi, ja lähikuukausina on odotettavissa lisää uusia avautumisia. Kebabin suosio on kasvanut jatkuvasti nopean syömisen kategoriassa. Kasvua on siivittänyt tuotteen ympärillä tehty kehitystyö ja uudet ravintolat. Vaikka ilmiö on toistaiseksi rajoittunut muutamien kaupunkien alueille, näkee S-ryhmä kebabin kasvu- ja kehitysmahdollisuudet suurina. Korkealaatuisella kebabilla on kaikki edellytykset saavuttaa samanlainen valtakunnallinen suosio kuin premium-pizzalla ja -hampurilaisilla.

 

ABC-automaattiasemia on Suomessa yli 350

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, laajentaa Seinäjoella polttonesteiden tarjontaa avaamalla Ideaparkin pihaan uuden mittarikentän. Mittarikentän avaamisen tavoiteaikataulu on kevät, joka mahdollistaisi maakunnassa vieraileville kesämatkaajille uuden tankkauspisteen.

Uuden polttonesteaseman valikoimaan tuodaan ABC-ketjun uusi, täysin uusiutuva Nero Diesel sekä Eko E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka sisältää noin 80 % uusiutuvaa etanolia.

Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Sitä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin. Se laskee autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80 prosenttia. Eko E85 -polttoainetta valmistetaan jätteistä ja tähteistä, kuten S-ryhmän ruokakauppojen hävikkileivästä.  Eko E85 on litrahinnaltaan edullisempaa kuin 95 E10 -bensiini. Ympäristöystävällinen ja edullinen Eko E85 soveltuu flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin sekä niihin bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja.

ABC:n tavoitteena on mahdollistaa, että suomalaiset voivat ajaa vastuullisemmin käyttövoimasta riippumatta. Suomalaisessa liikenteessä tullaan pitkään käyttämään kaikkia energiamuotoja, ja siksi niiden kaikkien on oltava hyviä, vastuullisia ja kehittyviä.

Polttoaineet | ABC-asemat (abcasemat.fi)

ABC-mobiili on maailman ensimmäinen mobiilitankkaus-palvelu ja sieltä löytyvät nämä autoilijaa helpottavat palvelut: ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen, noutopöydän mobiilimaksaminen, mobiilitankkaus, sähköauton lataus ja autopesu sekä asiakaskohtaiset edut.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialapäällikkö, Elina Mäki-Opas, puh. 010 764 7101, s-posti elina.maki-opas@sok.fi
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja, Juhamatti Aronen, puh. 010 764 7100, s-posti juhamatti.aronen@sok.fi