Uusi S-market Alakylä avataan torstaina 10.12.2020


7.12.2020

Tiedote 7.12.2020

 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan 31. S-market, S-market Alakylä, avaa ovensa joulukauppaan torstaina 10.12. kello 10. Samalla tontilla palvellut Sale Alakylä jouduttiin purkamaan kosteusvaurion pakottamana tammikuussa 2020, ja Eepee satsaa nyt kyseiseen kauppapaikkaan täysin uudella S-marketilla. Seinäjoen Alakylään rakentuu 1 000 neliön myymälä, jota luotsaa marketpäällikkö Antti Ahola. Uusi S-market työllistää 13 ammattitaitoista myyjää, joista vajaa 10 on kokonaan uusia eepeeläisiä.

S-market Alakylä noudattaa modernia energia- ja ympäristötehokasta S-market-konseptia. Ympäristöystävällisiä ratkaisuja ovat esimerkiksi ovelliset kylmäkalusteet, hiilidioksidi-kylmälaitos, lämmön talteenotto ja ledivalaistus. Katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat energiaa myymälän tarpeisiin. Hillityn tummanharmaa yleisilme ja ajattomat kalusteratkaisut luovat modernin ja tyylikkään kokonaisuuden.

Laajan päivittäistavaravalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluvat paistopisteen leipomotuotteet ja kahvikoneen kuumat juomat. Asiointia sujuvoittavat itsepalvelukassat. Myymälän palveluita täydentää Prisma Kauppakassin noutopiste, jolla on oma kassa ja varastotila myymälän etuosassa. Uusi noutopiste tuo palvelun yhä useamman ulottuville. S-market Jouppin noutopiste jatkaa entisesti. Tammikuussa S-market Alakylään tulee myös Smartpost pakettiautomaatti.

Rakennushankkeen pääurakoitsija on Rakennus Jaskari Oy Seinäjoelta, arkkitehtisuunnittelu on Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy:n käsialaa. Rakennuksen tekniikan rakentamisesta ovat vastanneet seuraavat Seinäjokiset yritykset: Kaunisto Yhtiöt (sähkö), Are Oy (IV), Nevera Oy (putki), Rau-Service Oy (automaatio), SFT Fintekniikka (kylmä). Rakenne-, GEO- ja sähkösuunnittelun on tehnyt Ramboll, LVIA-suunnittelusta on vastannut Knowtek Oy. Aurinkovoimalan toimittaa Oomi Oy. Rakennuttajana on toiminut SOK Kiinteistöässä yhteistyössä Ramboll CM Oy:n kanssa.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, kaupallinen johtaja Jari Palo, puh. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi