Tervetuloa viihtymään uudistuneeseen Karmaan


7.2.2024

 

Yökerho Karma viihdyttää jälleen ihmisiä remontin valmistuttua. Yökerho sai mm. uuden raikkaan olohuoneen tapaisen baarin, jossa voi istuskella rauhassa erilaisten drinkkien ääressä.

Seinäjoen Torikeskuksen yhteydessä sijaitseva yökerho Karma sulkeutui alkuvuodesta remontin ja uudistustöiden vuoksi. Nyt remontti on saatu valmiiksi viimeisiä viilauksia lukuun ottamatta.
Suurin muutos on tapahtunut yökerhon päädyssä sijaitsevassa tilassa, joka on aikaisemmin ollut karaokekäytössä. Tila koki täydellisen muodonmuutoksen, sillä kaikki revittiin irti lattiasta kattoon. Vanha kokolattiamatto vaihtui uuteen ja esille otettiin puulattiaa. Uudet kalusteet, sisustukselliset valaisimet ja muut yksityiskohdat tekevät tilasta viihtyisän.
– Uudessa baarissa on pubimainen tunnelma, ja se kutsuu olohuoneen lailla nauttimaan hyvistä juomista ja seurasta. Baari aukeaa jo alkuillasta ja palvelee siten myös paremmin Sokos Hotel Vaakunan asiakkaita, Karman ravintolapäällikkö Henna Korhonen kertoo.

Vanha hämyinen karaoketila on nyt valoisa ja moderni illanviettopaikka, jossa voi jutella ystävien kanssa lasillisen äärellä tai vaikka pelata lautapelejä. Tilasta löytyy myös valmiudet esimerkiksi jääkiekko-otteluiden näyttämiseen.

Ikimuistoinen ilta laulun ja tanssin pyörteissä

Yökerhon keskiosa on pyhitetty karaokelle. Innokkaat esiintyjät pääsevät esiintymään lavalle, joka on saanut uuden paikan remontin myötä. Laulunsanoja voi seurata uusilta hienoilta näytöiltä. Tilan ilmettä on freesattu uudelleen verhoilemalla penkit ja ehostamalla baaritiskiä.
– Aikaisemmin tämä tila oli vähän sellainen läpikulkupaikka. Toivottavasti asiakkaat löytävät tämän uudestaan uudistuksen myötä.
– Karaoke on suomalaisille rakas asia, ja sitä pääsee meillä laulamaan neljänä päivänä viikossa, Korhonen lisää.

Aivan uutena Karma on saanut myös yksityisen karaoketilan, jossa pääsee laulamaan suosikkikappaleitaan sydämensä kyllyydestä. Esiintymiskammoinenkin uskaltautuu nauttimaan laulamisesta, kun kuulemassa ovat vain kaikkein läheisimmät. Tilassa on kaksi mikrofonia ja tabletti, josta pystyy valitsemaan laulettavat kappaleet. Yhtäaikaisesti tilaan mahtuu n. viisi henkeä.
– Privaattikaraoken voi pian varata viikonloppuisin kahdeksi tunniksi kerrallaan Raflaamon verkkosivuilta. Sovittaessa tilan saa käyttöön vaikka koko illan ajaksi. Halusimme tehdä tilasta viihtyisän ja kuvauksellisen sisustukseltaan. Lisäksi äänentoisto on ihan ensiluokkainen, Korhonen hehkuttaa.

Karman takaosassa on yökerhon isoin tila, jossa pääsee tanssimaan ja juhlimaan. Tilassa parannettiin äänentoistoa ja vaihdettiin valaistus led-tekniikkaan. Takaosan lavalla esiintyy n. kerran kuukaudessa toinen toistaan suositumpia artisteja. Muina aikoina musiikista vastaavat valtakunnan parhaimmistoon kuuluvat DJ:t, jotka soittavat suosituimpia hittejä ja nostalgisia kappaleita menneiltä vuosikymmeniltä.
– Karmassa on parasta se, että meillä on jokaiselle jotain. Jotkut voivat istuskella rauhassa iltaa, osa laulaa karaokea ja loput tanssia niin paljon kuin sielu sietää. Tervetuloa viihtymään uudistuneeseen Karmaan, Korhonen kutsuu.

 

Karma Facebookissa Karma InstagramissaKarma TikTokissa

 

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat Matti Hautalahti