Sale Alakylä suljetaan kosteusvaurion vuoksi


6.2.2020

Uuden myymälän suunnittelu aloitetaan välittömästi

Sale Alakylän kiinteistöä on tutkittu rakennusammattilaisten toimesta ja nyt on varmistunut, että rakennuksessa on merkittävä kosteusvaurio. Tästä syystä Sale Alakylä tullaan sulkemaan tämän viikon aikana siten, että viimeistään sunnuntai 9.2.2020 on viimeinen aukiolopäivä.

-Emme halua riskeerata asiakkaiden ja henkilöstön terveyttä. Siksi myymälä suljetaan pikaisella aikataululla, kertoo Eepeen kaupallinen johtaja Jari Palo.

Sale Alakylän työntekijät sijoitetaan töihin Eepeen muihin yksiköihin. Sale Alakylän Postin palvelut siirtyvät S-market Kauppakeskus Lehtiselle.

Eepee on jo käynnistänyt toimet uuden myymäläkiinteistön rakentamisesta tontille. Eepee pyrkii etenemään asiassa niin nopeasti kuin suinkin ja tavoitteena on, että tontille avattaisiin uusi myymälä vuoden 2020 aikana.

Seinäjoen kaupunkialueella Prisma Hyllykallio, S-marketit Jouppi, Kivistö, Kauppakeskus Lehtinen, Pajuluoma, Tanelinranta ja Törnävä, sekä Sale ABC Seinäjoki palvelevat asiakkaita laajojen aukiolojensa mukaisesti samoin kuin koko muu laaja Eepeen verkosto maakunnassa.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, kaupallinen johtaja Jari Palo, puh. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi