S-MARKET KORTESJÄRVI – Asiakkaat innostuivat Sinuntoive-palvelusta


28.9.2022

Kauhavan Kortesjärven ainoassa ruokakaupassa on entisajan kyläkaupan tunnelmaa. Ihmiset pysähtyvät juttelemaan eikä kiireestä ole tietoakaan.

 

S-market Kortesjärven marketpäällikkönä kesällä aloittanut Elina Kalliokoski (yläkuvassa oikealla) katselee tyytyväisenä kauppapaikkaansa. Kaikki on kohdallaan, hänellä on huipputiimi ja hiljattain uudistettu myymälä johdettavanaan. Aikaisemmin S-market Pajuluoman apulaispäällikkönä työskennellyt Elina kertoo, että hänet otettiin lämpimästi vastaan Kortesjärvelle.
– Tuntuu siltä, kuin olisin ollut aina täällä töissä. Asiakkaat ovat ihania, ovat tulleet rohkeasti tekemään tuttavuutta.
Hyvänä apuna on toiminut apulaispäällikkö Riitta Ojavainio. Naiset löysivät yhteisen sävelen saman tien, kumpikin tykkää pitää hyllyrivistöt tiptop-kunnossa.
– Aika paljon päätämme asioista yhdessä keskustellen. Tavaroiden pitää olla hyvässä järjestyksessä, mutta muuten tätä kauppaa pyöritetään rennolla fiiliksellä, Elina linjaa.

Riitta kertoo, että uusi pomo on istahtanut työyhteisöön erittäin hyvin.
– Kuten eräs työntekijämme totesi Elinasta: ”Tää me sit pidetään”, hän toteaa hymyillen.

Kassalla palveleva Päivi Erkinheimo (yläkuvassa vasemmalla) on kaupan alan kokenut konkari, jonka ura Eepeellä alkoi jo 1970-luvulla myymäläauton hoitajana. Sen jälkeen hän on työskennellyt myös muualla, mutta palasi muutama vuosi siiten takaisin Eepeelle.
– Olen ollut erittäin tyytyväinen, että sain täältä työpaikan. Myös nämä uudet tilat ovat tosi toimivat ja valoisat, hän iloitsee.
Hänestä kaupan työssä ovat parasta asiakkaat, he tuovat työpäiviin iloa ja elämää. Päivi kiittelee myös työyhteisöä, jossa on avoin ja toisia arvostava ilmapiiri.

 

Sinuntoive on tärkeä uudistaja

S-market Kortesjärven asiakkaat ovat ottaneet aktiiviseen käyttöön netissä olevan Sinuntoive-palvelun. Uusia toiveita marketvalikoimaan tulee useita viikoittain ja asiakkaat myös seuraavat tiiviisti, koska tuotteet ilmestyvät kaupan valikoimaan.
– Toiveita tulee kaikkiin tuoteryhmiin, viime aikoina on tullut aika paljon pyyntöjä gluteenittomista tuotteista, Elina kertoo.
Riitta lisää, että monet toiveet ovat markkinoille tulleita uutuuksia.
– Asiakkaat ovat nähneet mainoksen tai kuulleet jostain uudesta tuotteesta ja haluavat sen saman tien omaan lähikauppaan.

Sinuntoive-palvelun kätevyyttä kehuu myös Annika Rantala. Hän on esittänyt sen kautta useita toiveita ja saanut näin lähikauppaansa mieluisia uusia tuotteita.
– Viimeksi taisin toivoa jotain jogurttia, hän muistelee.

Myös Heikki Kujala on kehittänyt omalta osaltaan S-market Kortesjärven valikoimaa. Hänen toiveensa ovat kohdistuneet kalatuotteisiin ja itämaisiin ruoka-aineisiin.
– Täällä kaupassa on kaikki niin kuin pitääkin ja henkilökunta on mukavaa.

Aulis Palojärven mielestä marketin työntekijät ovat alan ammattilaisia. Uudistunut kauppapaikka on miehen mieleen.
– On hyvä kauppa, täältä löytää kaiken mitä ihminen tarvitsee.

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuvat: Jenna Koivisto