S-market Kivistö on 2.3. alkaen auki ympäri vuorokauden


11.2.2020

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan S-market Kivistö on 2.3. alkaen auki ympäri vuorokauden.

-Haluamme parantaa palveluamme tarjoamalla asiakkaillemme laajemmat mahdollisuudet käydä kaupassa silloin, kun heille parhaiten sopii. Seinäjoella asuu paljon opiskelijoita ja lapsiperheitä ja täällä on useita kolmivuorotyöpaikkoja. Monet tekevät vuorotyötä ja ihmiset elävät eri vuorokausirytmissä. Näemme, että 24/7 aukioloajalle on kysyntää, kertoo kaupallinen johtaja Jari Palo.

− Halukkaita yövuoron tekijöitä on ilmoittautunut hyvin. S-market Kivistön yövuorot täytetään nimenomaan niihin haluavilla, kertoo marketpäällikkö Teea Takala.

Lisää asiakkaiden asioinnin helpotusta ja nopeuttamista on tulossa Seinäjoella S-market Jouppiin, Kivistöön, Pajuluomalle, Tanelinrantaan ja Törnävälle, kun niihin asennetaan kevään aikana itsepalvelukassoja.

S-market Kivistö on ensimmäinen 24h S-market Etelä-Pohjanmaalla. S-ryhmässä tästä on positiivisia kokemuksia HOK-Elannon ja Keskimaan alueelta.

Lisätietoja: Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, p. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi S-market Kivistön marketpäällikkö, Teea Takala, puh. 010 764 6511, sähköposti teea.takala@sok.fi