S-market Kauppakeskus Lehtinen siirtyy Seinäjoella Mega-keskukseen ja saa nimekseen S-market Megakeskus


5.5.2020

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa siirtää S-market Kauppakeskus Lehtisen Seinäjoella Mega-keskukseen. Uudessa S-market Megakeskuksessa kaupan palvelut on uudistettu vastaamaan entistä paremmin kaupungissa asuvan asiakkaan tarpeisiin. Valikoimissa on paljon mukaan otettavia ruoka-annoksia ja paikan päällä paistettuja leipomotuotteita. Valikoimissa on herkkuina muun muassa Itsudemo sushia sekä tapaksia maailmalta. Appelsiinimehukoneesta saa tuoretta appelsiinimehua ja kahviautomaatista kahvia. Nopean ostoskäynnin varmistamiseksi on mahdollisuutena käyttää myös itsepalvelukassoja.

Veikkauksen ja Postin palvelut siirtyvät mukana uuteen S-market Megakeskukseen. Uusi S-market Megakeskus avataan perjantaina 8.5.2020.

S-marketin siirto tuli ajankohtaiseksi, kun Kauppakeskus Lehtisen kiinteistön omistaja kertoi purkavansa kiinteistön ja rakentavansa sen tilalle kerrostaloja. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupalla on Seinäjoen kantakaupungin alueella kuusi S-markettia, joista S-market Megakeskus on keskellä kaupunkia.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, kaupallinen johtaja, Jari Palo, puh. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi