S-BUSINESS – Paketoi yrityksen joululahjat S-Business -kortilla


26.9.2022

Hyvä yritys muistaa joulun alla tärkeimpiään – henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Mitä enemmän on muistettavia, sitä työläämmäksi koko joulu-urakka tapaa tulla.

 

Eepeen S-Business myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassilalla on ratkaisu lahjapulmiin. Yritysasiakkaille suunnattu S-Business-kortti on varsinainen tehopakkaus, mitä tulee yrityksen jouluajan rahamenoliikenteeseen. Sen hyödyllisyyden kokovuotisessa käytössä ovat jo todenneet useat maakunnan yritykset ja julkisen tahon toimijat.
– S-Business-kortilla voi ostaa S-ryhmän lahjakortteja tai jouluherkkuja, kuten esimerkiksi kinkkuja, juustolahjapakkauksia tai suklaata.

Takuuvarmoja suosikkilahjoja, kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa käyviä lahjakortteja, voi ostaa Eepeen toimipisteistä ympäri toimialuetta. Valikoimassa on myös lahjakortti, josta on rajattu pois alkoholi- ja tupakkatuotteet. Lahjakortin voi lisäksi osoittaa suoraan hotelliyöpymisiin ja ravintolassa ruokailuun.

Yritys hyötyy S-Business-kortilla ostetuista lahjoista alennusten muodossa. Marketeissa, tavarataloissa ja ravintoloissa alennukset ovat kaksi prosenttia, hotelleissa jopa viisi. Lahjakorteista ei myönnetä alennuksia.
– S-Business-korttia käyttämällä voi myös unohtaa turhauttavan kuittirumban, sillä kaikki kirjanpitoon tarvittavat tiedot löytyvät kootusti kuukausilaskutukselta.

Sopii myös seuroille ja yhdistyksille

S-Business-kortti sopii myös vapaaehtoisjärjestöille ja urheiluseuroille, joissa tarvitaan kätevää korttia toiminnan pyörittämiseen. Ranta-Lassila esittelee, että urheiluseura voi tilata pääkortin lisäksi jokaiselle joukkueelle oman kortin, jolla maksetaan esimerkiksi ostot kioskiin, pelireissujen ruokailut ja majoitukset. Näin seuran kululiikenne on helposti dokumentoitavassa muodossa ja laskut tulevat samankaltaisina. Koontilaskun voi valita parin viikon aikajaksolle tai kuukausittain tulevaksi.

– Yhdistysten ja seurojen ostoista saa samaan tapaan alennusta kuin yritysten S-Business-korteilla. Tämä on myös meidän tapamme tukea arvokasta vapaaehtoistyötä.

– S-Business-korttia kannattaa hyödyntää myös tankatessa, sillä polttoaineesta, ABC-autopesuloista ja muista ABC:n palveluista saa tuntuvia alennuksia S-Business-kortilla maksettaessa, Ranta-Lassila muistuttaa.

 

S-BUSINESS -KORTIN HYÖDYT:

• maksuton kortti
• käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomea
• sopii kaikenkokoisille yrityksille, yhdistyksille, kunnille, kaupungeille ja seurakunnille
• kortilla saa ostoista alennuksia 2–5 prosenttiin (ei koske lahjakortteja)
• alennusta myös polttoaineostoista
• helpottaa kirjanpitoa, kun sähköiset kuitit siirtyvät kätevästi koontilaskulle
• kätevä mobiilisovellus, johon voi itse kirjata saman tien kuitin selitteen
• saatavana yrityksen yleiskortti ja henkilökohtaisia kortteja rinnakkain
• nettipohjainen Manager-palvelu kokoaa tiedot kätevästi yhteen, mahdollistaa kirjanpidon automatisoinnin ja tuo näin säästöä

 

LISÄTIEDOT S-BUSINESS -KORTISTA: Timo Ranta-Lassila, p. 050 410 0841, https://s-business.fi/eepee

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuva: Samu Lehtinen, Eepee