Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus etenee vauhdilla


29.8.2017

Seinäjoen sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Original Sokos Hotel Vaakuna uudistetaan täydellisesti 2017–2018 aikana.

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus on Eepeen suurin investointi vuonna 2017. Vaakunan ensimmäiset 57 täydellisen muodonmuutoksen läpikäynyttä huonetta avattiin asiakkaille toukokuun lopussa. Nyt työn alle on otettu loput 90 huonetta ja hotelli suljetaan muutostöiden toteuttamiseksi 3.9.–2.10. väliseksi ajaksi.

– Ravintolat Fransmanni ja Amarillo ovat suljettuina sunnuntaista 3. syyskuuta alkaen ja avataan seuraavan kerran syys-/lokakuun vaihteessa. Huoneuudistus valmistuu kokonaisuudessaan toukokuussa 2018, kertoo toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

Vaakunan yhteydessä sijaitseva Karma sekä muut Eepeen ruokaravintolat Seinäjoen keskustassa ovat avoinna normaalisti koko syyskuun ajan. Ravintoloiden ajantasaiset aukiolotiedot löytyvät osoitteesta www.raflaamo.fi

– Keskikaupungin yö -kaupunkifestivaali 1.–2. syyskuuta on nyt erinomainen tilaisuus käydä fiilistelemässä Fransmannissa vielä viimeisellä kynttiläillallisella. Lokakuussa tunnelmoidaan sitten uusin tuulin, vinkkaa Mäki-Opas.

Palaveriin Pikku Rilloon

Lokakuussa Original Sokos Hotel Vaakunassa avautuu uusi kuntoiluhuone, joka tulee olemaan myös Original Sokos Hotel Lakeuden asukkaiden käytettävissä.

– Uudistuvien huoneiden lisäksi uudistamme myös kabinettitilojamme. Saamme katutasoon toisenkin ravintolakabinetin, kun aulaan Amarillon naapuriin avataan lokakuussa uusi Pikku Rillo, kertoo hotellipäällikkö Merja Kivioja.

Hotellin ylemmissä kerroksissa olevista kabineteista Virta-kabinetti avautuu asiakkaiden käyttöön uudistettuna jo lokakuussa, Puhti -kabinetti keväällä 2018. Kuten Vaakunan huoneiden, myös kabinettien sisustussuunnittelun kulmakiviä ovat olleet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus.

– Arvokkuutta tiloihin tuodaan värimaailmalla, laadukkailla materiaaleilla ja huonekaluilla. Dramaattisuus syntyy valaistuksen lisäksi kuoseista. Pohjalaisuus taas näkyy designissa – suuri osa kalusteista ja tekstiileistä on hankittu oman maakunnan yrityksiltä, iloitsevat Kivioja ja Mäki-Opas.

 

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Toimialajohtaja, Juhamatti Aronen, p. 010 764 7100, sähköposti  juhamatti.aronen@sok.fi

Toimialapäällikkö, Elina Mäki-Opas, p. 010 764 7101, sähköposti elina.maki-opas@sok.fi

Hotellipäällikkö, Merja Kivioja, p. 010 764 8104, sähköposti merja.kivioja@sok.fi