Lapualla S-marketin ja ABC:n uudistukset valmiita


16.7.2020

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on tehnyt Lapualla mittavan uudistuksen kauppakeskukseensa, jossa sijaitsevat S-market ja ABC. Kokonaispinta-alaa kauppakeskuksessa on nyt noin 4 900 neliömetriä. Kauppakeskus työllistää kokonaisuudessaan 42 ammattitaitoista asiakaspalvelijaa, joista 9 on kokonaan uusia ABC-palvelualan ammattilaisia, marketpäällikkö Marika Lintulan ja liikennemyymäläpäällikkö Tina Vainiopään johdolla. Koronatilanteesta johtuen kauppakeskuksen avajaisia juhlitaan myöhemmin syksyllä.

S-market Lapua

S-market Lapualla tehtiin valikoimalisäyksiä useisiin tuoteryhmiin. Kokonaistuotelukumäärä myymälässä on nyt yli 12 000 tuotetta ja painotus laadukkaissa kotimaisissa tuoretuotteissa.

S-market Lapua on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen kiinnitetään paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, lämmön talteenotto sekä ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista. Myymälän omasta paistopisteestä saa tuoreita leipomotuotteita ja appelsiinimehukoneesta tuoretta appelsiinimehua. Laajentuneen juomaosaston valikoimissa on paljon myös kylmiä juomia. S-markettien uuden konseptin mukaisesti kaupan pääväri on hillitty tummanharmaa ja kalusteratkaisut tyylikkään ajattomat. Kassapalveluja täydentämään asennetaan syksyllä vielä itsepalvelukassoja, kertoo kaupallinen johtaja Jari Palo.

ABC Lapua

ABC Lapuan palvelutarjontaan kuuluu 160-paikkainen kahvila-ravintola, jossa on tarjolla lounasnoutopöytä, à la carte -annoksia sekä uutuutena Hesburger drive-in-luukkuineen. Yksiköstä löytyy tämän lisäksi 24 paikkainen kabinetti, 20 paikkainen kesäterassi sekä uudistettu lasten leikkipaikka lapsiperheiden tarpeisiin. Palveluihin kuuluvat myös mittarikentän laaja polttonestetarjonta (95,98, diesel) tankkausbonuksineen, sähköautojen latauspiste, Veikkauksen palvelut, rahapelit sekä käteistä tarvitseville Nosto-automaatti.

– Haluamme tarjota lapualaisille ja matkustaville asiakkaillemme monipuolisia palveluita yhdellä pysähdyksellä, kertoo toimialajohtaja Juhamatti Aronen.

S-market sekä ABC palvelevat jatkossa samoilla aukioloajoilla maanantaista perjantaihin kello 6–22, lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin kello 8–22.

 

Kauppakeskuksen urakoitsijat:

Rakennus/pääurakoitsija Jaskari Rakennus Oy Seinäjoelta

Sähköurakoitsija Nordic Electro Power Oy

Putkiurakoitsija LVI-Tekniikka J.Viita Oy Lapualta

Ilmanvaihtourakoitsija K.T. Tähtinen Oy Seinäjoelta

Kylmätekniikkaurakoitsija Lassila & Tikanoja Oyj

Sisustusurakoitsija Metritistki Oy

 

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

toimitusjohtaja Kimmo Simberg, p. 0500 369 717, sähköposti kimmo.simberg@sok.fi

kaupallinen johtaja Jari Palo, p. 0500 567 805, sähköposti jari.palo@sok.fi

toimialajohtaja Juhamatti Aronen p. 050 388 3506, sähköposti juhamatti.aronen@sok.fi