S-MARKET KURIKKA JA VIMPELI – Kurikan ja Vimpelin S-marketit uudistuvat kesäkauppaan


26.3.2021

S-marketit Kurikka ja Vimpeli uudistetaan loppukevään aikana kauttaaltaan modernin S-market-konseptin mukaisiksi. Vimpelissä myymälää myös laajennetaan huomattavasti.
Uudistukset ovat henkilökunnan ja asiakkaiden yhteinen asia, jota odotetaan innolla.

 

Eepeen markettiuudistukset jatkuvat tänä vuonna nopealla aikataululla. Ilmajoen ja Jalasjärven uudistukset valmistuivat alkuvuodesta, ja nyt vuorossa ovat Kurikka ja Vimpeli. Kurikan S-marketin marketpäällikkö Olli Isoniemi ja apulaispäällikkö Aatu Hautamäki odottavat vappuna täyteen vauhtiin pääsevää uudistusta innolla.
— Nyt on jo aikakin uudistua, sillä myymälä on yksittäisiä uusia kalusteita lukuun ottamatta palvellut tällaisenaan 14 vuotta. Meillä on ollut tähänkin asti hyvät tilat työskennellä, mutta uudella ilmeellä ja uusilla kalusteilla on valtava merkitys asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyteen, Olli kertoo.
— Uudistus on meillä jokapäiväinen puheenaihe, mikä kertoo hyvin siitä, kuinka paljon koko henkilökunta sitä odottaa, Aatu jatkaa.
Molempien myymälöiden yleisilme muuttuu sinikeltaisesta modernin tummanharmaaseen, joka on tuttu jo uudistetuista Eepeen marketeista. Kaikki myymäläkalusteet vaihdetaan uusiin ja avoimet kylmälaitteet väistyvät ovellisten ympäristöystävällisten kylmäkalusteiden tieltä.

Molempiin myymälöihin saadaan uudistuksen myötä myös itsepalvelukassat. Olli odottaa uudistukselta eniten uutta hedelmä- ja vihannesosastoa.
— Nykyisellään osasto ei ole paras mahdollinen, sillä tuotteet meinaavat hukkua liian suuriin kalusteisiin, eikä hedelmien väriloisto pääse oikeuksiinsa. Uudet tummat ja kompaktit kalusteet nostavat tuotteet esiin ja tekevät osastosta toimivamman, Olli iloitsee.

Kurikan S-marketiin saadaan itsepalvelukassojen lisäksi uutena palveluna myös appelsiinimehukone. Henkilökunnan toivoma uusi pullokone vapauttaa tilaa marketin pullonpalautushuoneesta ja kaupan aulaan rakennetaankin täysin uusi vuokratila, mikä tuo uusia palveluita saman katon alle.

Laajennus parantaa valikoimaa Vimpelissä

Vimpelin S-marketissa uudistus on jo täydessä vauhdissa. Kauppa on palvellut nykyisellä paikallaan joulukuusta 2004 lähtien, ja nyt meneillään oleva uudistus on tarpeellinen päivitys 17 vuotta vanhaan myymälään.
— Moni ympärillämme oleva Eepeen kauppa on uudistunut viime vuosina ja nyt on vihdoin meidän vuoromme. Uudistus on henkilökunnan ja asiakkaidemme yhteinen asia, josta kaikki ovat yhtä innoissaan. Asiakkaat huomaavat jokaisen pienenkin muutoksen, mikä kuvaa hyvin sitä, kuinka suuri merkitys tällaisella investoinnilla on paikkakuntamme asukkaille, marketpäällikkö Mari Humppi kertoo.

Suurin Vimpelin S-marketissa tapahtuva muutos on myymälän laajennus. Myymälätila laajenee vajaalla 300 neliömetrillä, mikä vaikuttaa merkittävästi myymälän palveluvalikoimaan.
— Laajennuksen ansiosta pystymme kasvattamaan päivittäistavaravalikoimaa huomattavasti. Vimpeli on suosittu kesäpaikka ja jatkossa pystymme palvelemaan paremmin myös kesälomalaisia, mikä taas vaikuttaa koko paikkakuntamme vetovoimaan.

Asiakkaiden ohella uudistus on tärkeä asia koronan koettelemalle henkilökunnalle, joka joutuu tsemppaamaan remontin vaikeuttamissa työolosuhteissa.
— Luin hiljattain hyvän sitaatin, jossa todettiin, että henkilökunta ei ole tärkein voimavara, vaan ainoa. Tämä kuvaa minusta erinomaisesti sitä, kuinka tärkeää oman henkilökunnan ja heidän panoksensa arvostaminen on. Vaikka kauppa olisi kuinka hieno, ei se kanna pitkälle ilman omistautunutta henkilökuntaa, Mari kiteyttää.

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee