Iina Kalliorinne Eepeen marketkaupan toimialajohtajaksi 1.9. alkaen


21.6.2023

Iina siirtyy meille uuteen tehtäväänsä ja johtoryhmän jäseneksi S-ryhmän Jollas-opiston valmentajan tehtävästä syyskuun 2023 alusta. Hän on työskennellyt muun muassa Prismajohtajana ja ryhmäpäällikkönä Osuuskauppa Arinassa 14 vuoden ajan.

Iina on koulutukseltaan YAMK Tradenomi ja lisäksi hän on suorittanut monipuolisesi johtamiseen, kieliin-, kasvatukseen- ja viestintään liittyviä opintoja eri yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

”Kiitokset valinnasta ja luottamuksesta. Tämä on uskomattoman hieno ja arvokas tehtävä päästä toimimaan marketkaupan joukkueen pilottina. Yhdessä varmistamme laadukkaiden kauppapalveluiden tarjoamisen Etelä-Pohjanmaalla.  Kasvatusjoukkueilleni Arinalle ja Jollakselle kiitokset siitä, että olette mahdollistaneet kasvupolkuni. Suurinta rohkeutta ja viisautta on kohdata maailma uteliaasti, ystävällisesti ja empaattisesti. Näillä ajatuksilla lähden yhdessä joukkueeni kanssa tekemään Etelä-Pohjanmaasta entistäkin parempaa paikkaa elää”, Iina toteaa.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja Jari Palo on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran. Jarin aikana osuuskauppaa ja sen markettoimialaa on kehitetty määrätietoisesti ja tehokkaasti alueen merkittävimmäksi vähittäiskauppa-alan toimijaksi. Jari siirtyy elämässään uuteen vaiheeseen syksyn aikana.

Lämpimät kiitokset Jarille pitkästä ja loistavasta urasta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupassa. Toivotamme Iinan lämpimästi tervetulleeksi Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan sekä menestystä tulevaan tehtävään!

Henrik KarvonentoimitusjohtajaEtelä-Pohjanmaan Osuuskauppa