Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on Suomen kolmanneksi innostavin työpaikka


9.2.2018

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on sijoittunut kolmanneksi Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -kilpailussa. Kilpailuun osallistui satoja suomalaisia organisaatioita, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin Peoplepower®-henkilöstötutkimuksen. Kilpailun voitti Suomalainen kirjakauppa ja toiseksi tuli Osuuskauppa Suur-Savo.

Suomen innostavimmat työpaikat on ainutlaatuinen tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joissa on omistautunut henkilöstöstä, joka on sitoutunut yrityksen arvoihin sekä valmis ylimääräisiin ponnistuksiin organisaatiolle tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suomen innostavimmissa työpaikoissa henkilöstö on selvästi muita yrityksiä tyytyväisempiä erityisesti siihen, miten organisaatiota johdetaan ja miten hyvä organisaatio on työnantajana.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen myöntää tutkimus- ja konsultointiyritys Corporate Spirit Oy. Corporate Spirit on markkinajohtaja henkilöstötutkimuksissa ja 360-arvioinneissa Suomessa yli 30 vuoden kokemuksella. Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksiin vastaa Suomessa vuosittain satoja organisaatioita, joissa suomalaisia vastaajia on kymmeniä tuhansia.

Corporate Spirit on julkaissut 20 Suomen innostavinta työpaikkaa vuodesta 2016 alkaen. Edellisinä vuosina Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan sijoitus on ollut toinen (2016) ja viides (2017).

Lisätietoja, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja, Tommi Suvisalmi, tommi.suvisalmi@sok.fi . puh. 010 764 6261