Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupalla yli 90 000 asiakasomistajaa


2.2.2018

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan, Eepeen, asiakasomistajien määrä ylitti tammikuussa 90 000 asiakasomistajan rajan. Tasan yhdeksäskymmenestuhannes asiakasomistaja on seinäjokelainen Juho-Matti Tynilä. Hän liittyi asiakasomistajaksi S-Pankin palvelupisteessä Prisma Hyllykalliolla Seinäjoella.

Iloisesti yllättynyt Juho-Matti palkittiin S-ryhmän lahjakorteilla, joilla hän voi tutustua Eepeen ja muun S-ryhmän laajaan bonustarjontaan.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan liittyi viime vuonna kaikkiaan lähes kahdeksantuhatta uutta asiakasomistajaa.

− Omistajamäärämme on kehittynyt viime vuosina erittäin hyvin. Alueemme talouksista 73 prosenttia on Etelä-Pohjanmaan Oasuuskaupan omistajia. Toimipaikkaverkostomme maakunnassa on laaja ja omat sekä yhteistyökumppaniemme Bonusta kerryttävät palvelut monipuolisia. Bonusta, maksutapaetua ja osuusmaksun korkoa asiakasomistajamme saivat viime vuonna S-Tileilleen lähes 16 miljoonaa euroa, kertoo asiakkuuspäällikkö Tuula Rajala.

Asiakasomistajaksi voi liittyä sijoittamalla joko sadan euron osuusmaksun tai kahdenkymmenen euron osaosuusmaksun, joka kerrytetään täyteen kahden vuoden aikana Bonuksilla.

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Tuula Rajala, p. 010 764 9222 tai tuula.rajala@sok.fi