ESS AUTOTALO – Uusi rengashotelli säilöö sujuvasti parituhatta rengasta


30.11.2022

Puolivuosittain eteen tulevaan rengasrumbaan saa helpotusta ryhtymällä Ess Autotalon rengashotellin asiakkaaksi. Renkaanvaihdon ja säilytyksen sisältävästä palvelusta tulee tietysti myös Bonusta.

Ess Autotalon mittava uudistusurakka poiki palveluvalikoimaan myös suuren rengashotellin. Entiseen Hankkijan suojavarastoon rakennettiin syksyn aikana rengashotelli, johon mahtuu kausisäilytykseen kaiken kaikkiaan 650 rengassarjaa.
– Aikaisemmin pystyimme ottamaan säilytykseen vain noin viidenkymmenen asiakkaan renkaat. Nyt voimme tarjota tätä palvelua kaikille halukkaille edulliseen asiakasomistajahintaan, jälkimarkkinointipäällikkö Ari Harju iloitsee.

Uuteen rengashotelliin on rakennettu nykyaikainen viisikerroksinen säilytysjärjestelmä. Työtä helpottaa rengasnostin, joka nostaa rengassarjan yhdellä kertaa säilytykseen.
Lisäapuna on sovellus, jonne työntekijät voivat tallentaa asiakkaiden rengastiedot omalta kännykältään. Käyttäjäystävällisessä sovelluksessa säästyy myös työaikaa, kun ei tarvitse joka kerta mennä toimiston tietokoneelle tallentamaan asiakastietoja.
Harju kertoo, että rengassarjojen varastoinnissa hyödynnetään hyllyjen tila mahdollisimman tehokkaasti. Tietokoneohjelma osaa automaattisesti sijoittaa eri rengaskoot niille varatuille hyllyille.

Kuntotarkastus kertoo renkaan jarrutusmatkan

Ess Autotalossa tehdään renkaanvaihdon yhteydessä aina myös renkaiden kuntotarkastus, silmämääräisen tarkastuksen lisäksi mitataan jokaisen renkaan kulutuspinta.
– Kunkin renkaan tiedot tallennetaan rengashotellin tietoihin. Asiakas saa täsmällisen tiedon, mikä on renkaan kunto ja millainen on jarrutusmatkan pituus verrattuna uuden renkaan jarrutusmatkaan, Harju havainnollistaa.

Rengashotellin palvelu perustuu kesä- ja talvikausiin eli asiakas voi aina renkaanvaihdon yhteydessä päättää, haluaako jättää renkaat Ess Autotaloon säilytettäväksi. Asiakasomistajille 55 euroa maksava rengashotellipalvelu sisältää renkaiden kausivaihdon, kuntoarvion, puhdistuksen ja säilytyksen.
– Voimme myös lähettää asiakkaille sovelluksen kautta sähköpostia ja muistuttaa hyvissä ajoin ennen seuraavaa renkaanvaihtoa, missä kunnossa rengashotellissa olevat renkaat ovat. Näin asiakkaalle jää aikaa miettiä, tarvitseeko mahdollisesti ostaa uudet renkaat, Harju kertoo.

Ess Autotalon rengashotellin palvelu säästää autonomistajan aikaa ja vaivaa, sillä renkaiden nostelu auton tavaratilasta varastoon on raskasta puuhaa. Moni autoileva Eepeen asiakas onkin valinnut helpon tavan jättää renkaat vaihdon yhteydessä rengashotelliin.
Kausimaksu on muille kuin asiakasomistajille 59 euroa. S-Etukortilla maksava saa 55 euron hinnasta Bonusta ja maksutapaetua.

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuva: Jenna Koivisto