Ess Autotalo on nyt Eepee Autotalo


7.2.2023

Tiedote 7.2.2023

Ess Autotalon uusi nimi, Eepee Autotalo, viimeistelee uudistuneen autokaupan kokonaisvaltaisen muutoksen ja vahvistaa Eepee Autotalon yhteyttä Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan. Parinkymmentä vuotta toimineen autokaupan uudistuksen taustalla on toimialan perusteellinen kehitystyö. Kattavan toimitilauudistuksen lisäksi Eepee Autotalon henkilöstöresurssit sekä liiketoiminnalliset kasvutavoitteet on nyt päivitetty vastaamaan kehittyvän autokaupan tarpeita.

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta avajaisiaan viettävän Eepee Autotalon palvelukattaus on maakunnan laajin:

– Luotettavaa autokauppaa täydentävät esimerkiksi käyttövoimasta riippumaton monimerkkihuolto, katsastus, rengashotelli, pesukatu ja peräti 28 sähköauton latauspistettä, kertoo Eepee Autotalon johtaja Ari Harju.

Eepee Autotalo tuo asiakasomistajille maksettavan Bonuksen nyt myös autokauppaan. Bonusta on mahdollista kerryttää niin katsastuksesta, huollosta, varaosista, rengashotellista kuin auton ostamisestakin.

– Haluamme kirkastaa ajatusta siitä, että olemme osuuskaupan autokauppana palvelemassa erityisesti asiakasomistajiamme, linjaa Harju.

Edelläkävijä sähkö- ja hybridiautojen huoltamisessa

Kasvua hakeva Eepee Autotalo satsaa laajaan palvelutarjontaan. Kirkkaimpana kärkenä on käyttövoimasta riippumaton monimerkkihuolto, jossa pystytään palvelemaan kaikki autoilijat auton käyttövoimasta ja merkistä riippumatta. Kattavan toimitilauudistuksen myötä Eepee Autotalo on tuplannut monimerkkihuoltonsa resurssit, joten huollon asiakkaita palvellaan ammattitaitoisesti ja nopeasti.

– Olemme edelläkävijä sähkö- ja hybridiautojen huoltamisessa ja korjaamisessa tällä alueella, Harju toteaa ja kertoo jo viidenneksen huollettavista autoista toimivan uusilla käyttövoimilla.

Käyttövoimauudistukseen on varauduttu Eepee Autotalossa huolella. Sähköautojen huoltoon asettavat vaatimuksensa niin autojen valmistajat kuin lainsäädäntökin, ja tätä silmällä pitäen Eepee Autotalon henkilöstö on kouluttautunut jo vuosien ajan.

 

Uudistuksia asiakkaita ajatellen

Eepee Autotalon toimitilauudistuksessa huomioitiin myös energiatehokkuus, kun koko kiinteistössä siirryttiin maalämpöön. Henkilöstön työskentelyolosuhteiden kohentamisen lisäksi uudistukset ulottuivat myös pihamaalle, jossa on nyt asiointia helpottamassa selkeät opasteet sekä Seinäjoen laajin tarjonta sähköauton latauspisteitä.

– Laajentuneet toimitilat mahdollistivat huollon ja katsastuksen parkkipaikan eriyttämisen muulta asiakaskunnalta. Autotaloon on nyt helppo tulla ja oman auton paikantaminen katsastuksen tai huollon jälkeen on vaivatonta, Harju kertoo.

Nimenmuutos ei pyyhi pois parinkymmenen vuoden kokemusta autokaupasta, ja uudistuneessa Eepee Autotalossa nojataankin automyynnin ja huollon vankkaan osaamiseen sekä laadukkaaksi mitattuun asiakaspalveluun.

– Autoala vaatii jatkuvaa kehittymistä, pysähtyä ei voi. Uusia toimintatapoja haetaan henkilöstön koulutuksen lisäksi jatkossa ainakin aukioloaikoja tarkastellen, toteaa Harju.

 

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Autokaupan toimialajohtaja, Juhamatti Aronen, p. 050 388 3506, juhamatti.aronen@sok.fi
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee Autotalo, johtaja Harju Ari p. 010 76 49044, ari.harju@sok.fi