Eepeen S-marketteihin ja Saleihin puutarhakauppaa


24.4.2020

Tiedote 23.4.2020

Huhtikuusta alkaen Eepeen S-marketteihin ja Saleihin tulee puutarhakaupan pop up -pisteitä.

Prisma Seinäjoen Kesäpihan lisäksi Eepeen S-marketteihin ja Saleihin tulee puutarhakaupan pienet pop up -pisteet, jotka sijoitetaan pääasiassa myymälöiden parkkipaikoille.

– Ostaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Samalla, kun käy ruokakaupassa voi ostaa myös kesäkukat, mullat, lannoitteet ja vaikkapa oksasakset. Multasäkit voi lastata parkkipaikalla kätevästi suoraan autoon, ja kaikki ostokset maksetaan kerralla kaupan kassalla, esittelee Eepeen marketkaupan tulosryhmäjohtaja Ari Matikainen.

Valikoimassa perustuotteita

Pop up -pisteiden valikoimassa tulee olemaan puutarhakaupan perustuotteita. Myynnissä on kesäkukkia, multaa, lannoitteita, kompostikuivikkeita ja puutarhan työkaluja muun muassa.

– Valikoiman Rainbow-tuotteet ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Lisäksi 15-kiloinen Puutarhan Kevät -lannoite on vain S-ryhmän pop up -pisteiden valikoimassa, Ari Matikainen kertoo.

Pop up -pisteiden aukioloajat ovat samat kuin myymälällä. S-market Isojoelle ei puutarhamyyntiä tule vielä tänä vuonna.

Ohjeita ja vinkkejä puutarhaan löytyy muun muassa Yhteishyvä.fi:stä hakusanalla kasviopas.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, marketkaupan tuloryhmäjohtaja Ari Matikainen, puh. 010 764 6303, sähköposti ari.matikainen@sok.fi