Eepeen S-market Kivistön Teea Takala sai Ässäpäällikkö-tunnustuksen S-ryhmän S-Päällikköpäivillä


24.9.2018

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 22.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä.

Tänä vuonna palkittiin 17 Ässäpäällikköä, ja yksi palkituista oli Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan S-market Kivistön marketpäällikkö Teea Takala. Teealla on periaatteena tarjota parasta palvelua asiakkaille, mikä näkyy myymälän arjessa tervehtimisenä ja asiakkaiden kokonaisvaltaisena huomioimisena. Teea arvostaa henkilökuntaansa tasapuolisesti ja johtaa heitä omalla esimerkillään.   Teea on aktiivinen oman toimipaikkansa kehittäjä  ja hän toimii myös useissa luottamustehtävissä. Teean toimiipakan myynti ja henkiökunnan työtyytyväisyystulokset ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Esimiestyökokemusta Teealla on vuodesta 2003 lähtien.

S-Päällikköpäiville osallistui 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Tänä vuonna päivän teemana oli hyvä johtaminen. 

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, puh. 0500 567805, sähköposti, jari.palo@sok.fi