Eepeen Original Sokos Hotel Vaakuna on nyt valmiina kesään


30.5.2018

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus on nyt täysin valmis. Kaikki 147 hotellihuonetta ovat läpikäyneet täydellisen muodonmuutoksen ja ovat valmiina vastaanottaman asiakkaita. Huoneiden lisäksi uudistettiin Original Sokos Hotel Vaakunan kokouskabinetit ja avattiin pohjalaista arvokkuutta huokuva ravintola Talriikki.

Hotellihuoneiden ja kabinettien sisustussuunnittelun kulmakiviä ovat olleet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus.
– Arvokkuutta tiloihin luotiin värimaailmalla, laadukkailla materiaaleilla ja huonekaluilla. Dramaattisuus syntyi valaistuksen lisäksi kuoseista. Pohjalaisuus taas näkyy designissa – suuri osa kalusteista ja tekstiileistä on hankittu oman maakunnan yrityksiltä, iloitsevat Kivioja ja Mäki-Opas. Hotelliasiakkaita odottaa upeiden huoneiden lisäksi täysin uusi kuntoiluhuone, joka on myös Original Sokos Hotel Lakeuden asukkaiden käytettävissä. Kesäasukkaan olosuhteita Original Sokos Hotel Vaakunassa keventää kaikissa huoneissa oleva jäähdyttävä ilmastointi. Jokaisessa huoneessa olevan cromecastin avulla asiakkaat voivat siirtää televisioon sisältöä omalta laitteeltaan. Jännittävänä uutuutena on myös neljä teemahuonetta, jotka muuttavat muotoaan äänen ja valon keinoin. Haluttiinpa sitten viettää ilta töitä tehden, rentoutuen tai elokuvaa katsellen, nämä huoneet ovat siihen tarkoitukseen. Teema-huoneissa TV-kuva tai sisältö omalta laitteelta näkyy isolla screeniltä ja äänentoisto on elokuvatasoa.

Uudistuksen yhteydessä Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustilojen tarjonta kasvoi toisella katutasossa olevalla ravintolakabinetilla, kun hotellin aulaan Amarillon naapuriin avattiin uusi Pikku Rillo. Ravintola Talriikin yhteydessä oleva upea kabinetti on nimeltään Galleria. Myös hotellin ylemmissä kerroksissa olevat saunakabinetit, Virta- ja Puhti, saivat uudet sisustukset.

Uutena palveluna Original Sokos Hotel Vaakunan asukkaille on juuri käyttöön saadut sähköautojen latauspisteet Seiparkin operoimassa Torikeskuksen parkkihallissa. Toistaiseksi lataus on maksutonta, sillä Seipark haluaa osaltaan olla tukemassa muutosta kohti puhtaampaa liikennettä ja uusiutuvan energian käyttöä.

Eepeen toisen hotellin, Original Sokos Hotel Lakeuden huoneissa olevat saunat saivat juuri maailman ensimmäisinä saunasertifikaatin. – Sertifikaatti on hieno huomionosoitus meille asiakkaillemme tekemästämme saunakokemuksesta, kertoo hotellipäällikkö Merja Kivioja. Original Sokos Hotel Lakeuteen on tehty myös pandakammareita vastaanottamaan pandoista innostuneita vieraita. Pandateemalla on myös suunniteltu annoksia Eepeen ravintoloihin. – Odotamme ihanaa vilkasta kesää pandavieraineen, iloitsee Merja Kivioja.

 

Lisätietoja: Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Toimialajohtaja, Juhamatti Aronen, p. 010 764 7100, sähköposti juhamatti.aronen@sok.fi
Hotellipäällikkö, Merja Kivioja, p. 010 764 8104, sähköposti merja.kivioja@sok.fi
Toimialapäällikkö, Elina Mäki-Opas, p. 010 764 7101, sähköposti elina.maki-opas@sok.fi