Eepee uudistaa S-market Törnävän


27.4.2021

Tiedote 27.4.2021

 

Eepee jatkaa S-market -ketjunsa uudistuksia. Nyt vuorossa on S-market Törnävä, jossa muutostyöt alkavat viikolla 19.

Konseptin mukaisessa uudistuksessa kaupan pääväri vaihtuu sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Myymälään jo aiemmin asennettu LED-valaistus muutetaan uuden myymäläkalustuksen mukaiseksi. Muutostyöt kestävät syksyyn asti. Muutoksen yhteydessä Törnävän apteekki saa täysin uudet nykyaikaiset tilat S-marketin sisältä.

Valikoimiltaan uusi S-market Törnävä tulee vastaamaan kysytyimpien tuotteiden valikoimalla ja tuotteet tulevat jatkossa selkeämmin esille mm. paistopiste uudistuu täysin. Kylmäkalusteet sijoitellaan paremmin vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ostoskärryt uusitaan ja niiden paikka siirrettään sisätiloihin, jolloin hygieenisyys niiltä osin myös paranee. Ammattitaitoinen palveleva henkilökunta säilyy samana marketpäällikkö Milla Isoniemen johdolla.

S-market Törnävän palveluita täydentää loppuvuonna apteekin entisiin tiloihin avattava Prisma Kauppakassin noutopiste. Uusi noutopiste tuo palvelun yhä useamman ulottuville.

Muutostöiden yhteydessä Törnävän apteekille valmistuu uudet noin 250 m² tilat S-markettiin. Muutto S-marketin eteläpäähän nykyisistä tiloista tapahtuu lokakuulla 2021.  Uusien tilojen myötä apteekin asiakaspalvelutilat laajenevat huomattavasti nykyisestä. Myös pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa mahtuu jatkossa paremmin aiempaa avarampiin apteekin tiloihin. Törnävän apteekin suurena etuna on hyvä sijainti, ilmaiset parkkipaikat ja vapaakauppatuotteita edullinen hinta.

Asiakkaiden kannalta parannuksia ovat myös automaattiovet ja drive in -kaista. Näistä on apua esimerkiksi liikuntarajoitteisille, taksilla liikkuville ja kipeän lapsen kanssa asioiville, koska autosta ei tarvitse välttämättä nousta. Drive in -kaistalta voi hankkia suoraan kaiken mahdollisen, ja farmaseutti palvelee kuten sisälläkin.

Uusien tilojen myötä Törnävän apteekki ottaa käyttöön myös lääkevarastorobotin, joka hakee lääkkeet varastosta farmaseutille ja nopeuttaa näin reseptilääkkeiden toimittamista asiakkaille. Jatkossa farmaseutti ja proviisori voivat keskittyä yhä paremmin vaativaan asiantuntijatehtäväänsä, kun rutiinitehtäviä on hankittu hoitamaan lääkevarastorobotti. Kenenkään työpaikkaa robotti ei vie, vaan vapautunut työaika kohdennetaan vaativampiin työtehtäviin.

Muutostöiden pääurakoitsijana toimii Insinööritoimisto Seinäjoen Rakennustekniikka Oy, LVIS-talotekniikan urakoi IPR Oy Ilmajoelta.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, p.  010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi
Törnävän apteekki, apteekkari, Sini Ahti, p. 0400 161459, sähköposti sini.ahti@apteekit.net