Eepee uudistaa S-market Alahärmän


7.6.2024

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on aloittanut S-market Alahärmän kokonaisuudistuksen suunnittelun. Suunnittelu valmistuu kesän aikana ja uudistustyöt aloitetaan elokuussa.

Kiinteistön palvelut monipuolistuvat S-Pankki -palvelupisteellä ja ABC-suurteholatauspisteillä. Postin palvelut jatkavat toimintaansa.
Uudistuksessa S-marketin myymälä saa uuden, raikkaan ilmeen ja energiatehokkaat kalusteet. Valikoima täsmäytetään vastaamaan entistä paremmin paikallisten asiakkaiden ja lomalaisten tarpeita.

Kiinteistöön tehdään myös energiatehokkuutta parantavia uudistuksia, mm. rakennusautomaatiojärjestelmän uusinta. Kiinteistön valaistus on uusittu led-valaistukseen jo vuonna 2019. Kiinteistön sisäpuolinen yleisilme sekä ulkopuolinen julkisivu tulevat paranemaan huomattavasti.
Uudistuksen yhteydessä S-market Alahärmän kiinteistöön rakennetaan ajoittain auki oleva S-Pankin palvelupiste.

Kiinteistön paikoitusalueelle tulee sähköautoille ABC -suurteholatauspisteitä.

Alahärmän kauppakeskus Härmän Ässä on rakennettu vuonna 2010.

S-marketin lisäksi kauppakeskuksesta löytyy muun muassa apteekki, kultasepänliike ja pizzeria.
-Viime vuonna kauppakeskuksessa aloitti lisäksi parturikampaamo ja alkuvuodesta 2024 tilitoimisto. Tämä uudistus, jossa saamme myös S-Pankin kiinteistöömme, on meille todella hyvä juttu, kertoo S-market Alahärmästä vastaava ryhmäpäällikkö Marika Koski.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, marketkaupan toimialajohtaja, Iina Kalliorinne, puh. 010 764 6300, s-posti iina.kalliorinne@sok.fi
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö, Marika Koski, puh. 010 764 6293, s-posti marika.koski@sok.fi