Babista Seinäjoki on nyt avattu!


25.1.2024

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee avasi Seinäjoen Ideaparkiin uuden ravintolan, Babistan torstaina 25.1.2024.

S-ryhmän uusin ravintolakonsepti, Babista on lähtenyt valloittamaan ravintolamarkkinaa Suomessa. Ensimmäinen Babista avattiin Mikkeliin kauppakeskus Stellaan kesäkuussa 2023. Toinen Babista avasi ovensa Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen marraskuussa 2023, ja kolmas avattiin Ouluun kauppakeskus Valkeaan vuoden 2024 tammikuussa.

Nyt Eepee on avannut neljännen Babistan Seinäjoen Ideaparkiin, ja lakeuksillakin päästään nauttimaan uudenlaisesta kebabista. Viides Babista avataan helmikuussa Vaasaan Original Sokos Hotel Royalin tornirakennukseen.

Babista ravistelee perinteistä kebabkulttuuria ja kehittää sitä entistä pidemmälle, aivan uuteen ulottuvuuteen. Ensiluokkainen kebabelämys koostuu laadukkaasta lihasta ja vastaleikatuista kasviksista. Tuoreet yrtit kruunaavat maukkaat ja raikkaat annokset. Makuja pursuavat kastikkeet valmistuvat Babistan omassa keittiössä. Kasvissyöjät voivat myös nauttia kebabelämyksestä, sillä monipuoliselta ruokalistalta löytyy perinteisen kebabin ja dönerin rinnalla vöneriä, joka on tunnettu vegaaninen vastine kebablihalle.

Babistan ravintolapäällikkö Julia Durham on ylpeä siitä, että saa tarjota asiakkailleen tuoretta ja laadukasta ruokaa. Maukkaat annokset valmistuvat Babistan keittiössä raikkaista raaka-aineista. Kuva: Matti Hautalahti

Henkilökunta ylpeästi mukana

Babistan työntekijät, Babistat ovat omistautuneita kumoamaan vanhat käsitykset kebabista sekä valmistavat ruuan intohimolla ja ylpeydellä. Babistan ravintolapäällikkö Julia Durham kertoo, että henkilökunta on valmistellut ahkerasti uutta ravintolaa ja odottaa innoissaan ovien avaamista koko kansalle.
– Mielestäni on mahtavaa, että olemme etunenässä tekemässä jotain aivan uutta. Minulle on tärkeää, että olemme ylpeitä siitä, mitä tarjoamme asiakkaillemme. Babista tuo markkinoille premium-version kebabista, joka on ylellisempi vaihtoehto perinteiselle, Durham sanoo.

Aikaisemmin kebab on tunnettu aamuyön pikkutuntien ruokana, joka on vain nopeasti syöty paperikääröistä. Sitä mielleyhtymää Babista haluaa muuttaa.
– Näen kebabin nousevana trendinä, nimenomaan premium-kebabin. Siinäkin meni oma aikansa, että hampurilaiset tulivat hienompien ravintoloiden ruokalistoille. Samoin siinä, että pitsat kehittyivät laadukkaammiksi artesaanipitsoiksi.

Babistan keittiössä käytetään henkilökunnan apuna uusinta teknologiaa ruuan valmistuksessa. Mm. naudanlihasta tasaisia suikaleita leikkaa siihen tarkoitettu robotti.

Babistan viihtyisä ravintolaympäristö ja palvelualttiit työntekijät tekevät kebabin syömisestä moniaistisen kokemuksen.

Tule ja koe uudistunut kebab!

 

Tutustu Babistan menuun >>

Seuraa Babista Seinäjokea somessa!

Tuoreet yrtit, kuten minttu ja korianteri kruunaavat maistuvat annokset. Kuva: Matti Hautalahti

 

Teksti: Saara Tuomela