Ässäpäällikkö-tunnustus kahdelle Eepeen esihenkilölle


5.9.2022

S-ryhmän valtakunnallinen S-Päällikköpäivä järjestettiin Oulussa lauantaina 3.9. Tapahtuma huipentui erinomaisesti suoriutuneiden Ässäpäälliköiden valintaan. Eepeen S-market Pajuluoman marketpäällikkö Saana Luotolalle ja Amarillon ravintolapäällikkö Joonas Uitolle myönnettiin Ässäpäällikkö-tunnustus heidän erinomaisista suorituksistaan.

 

Vuoden Ässäpäälliköt Saana Luotola ja Joonas Uitto

 

Saana Luotola

Saanan tapa johtaa henkilökuntaansa on osallistava ja hän näyttää omalla toiminnallaan esimerkkiä myymälän arjessa. Hän on läsnä ja kulkee vierellä neuvoen ja opastaen. S-market Pajuluoma on asiakastyytyväisyydessä huippua ja työtyytyväisyydessä erinomainen. Tuloksellisuudessa ja laadun kolmiloikassa numerot toteutuvat esimerkillisesti. Kerralla oikein toiminta, yhteen hiileen puhaltava työryhmä sekä paras ja helpoin ostopaikka asiakkaille ovat Saanan toiminnan keskiössä. Saana tekee työtä myös koko Eepeen hyväksi, hän on auttanut muita yksiköitä muun muassa hevi ja kassa -kouluttajana.

 

Joonas Uitto

Omalla heittäytyvällä ja rennolla esimerkillään hän johtaa palvelua lattiatasolla ja kannustaa henkilökuntaansa ylittämään itsensä, antaen vastuuta ja mahdollisuuksia kokeilla oppimaansa. Joonaksella on taito kysyä oikeat kysymykset ja hän uskaltaa haastaa henkilökuntaansa löytämään itse vastauksia. Joonas on valmiina tarttumaan haasteisiin ja auttaa yksikköään, mutta myös koko toimialaa onnistumaan tavoitteissaan. Hän on tarttunut sekä keittiöpäällikön sijaisuuteen, että iltaravintolapäällikön toimenkuvaan tarpeen niin, äkillisestikin, vaatiessa. Hän on luotettava päällikkö, joka uskaltaa kyseenalaistaa ja tuoda innovatiivisia ratkaisuehdotuksia esiin alan ja yksikön muuttuvissa haasteissa. Joonaksen luotsaama yksikkö valittiin vuonna 2016 Amarillo-ravintolaksi ja Joonas itse S-bossiksi vuonna 2020.

 

 

Lämpimät onnittelut Saanalle ja Joonakselle ja kiitos tekemästänne loistavasta työstä!