Juhlavuoden arvonnat


Voita vuoden ruoat -arvonnan voittajat, lue tiedote >>

 

Voita vuoden ruoat!

Voita vuoden ruoat! Eepee arpoo kahdelle asiakasomistajalle vuoden ruoat.
Liity asiakasomistajaksi tai käytä S-Etukorttia kassalla ja olet mukana arvonnassa.

VOITA VUODEN RUOAT -ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Y-tunnus: 0567671-2, Osoite: PL 70, 60101 Seinäjoki

2. Kampanja-aika
1.1.2023 klo 00:01–31.12.2023 klo 23:59

3. Arvonnat ja arvontoihin osallistuminen
S-Etukorttia käyttäneet:
Arvonnassa ovat mukana kaikki Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan täysi-ikäiset asiakasomistajat sekä asiakasomistajatalouksiin kuuluvat, jotka asuvat Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, ABC- liikennemyymälöissä, Seinäjoen Emotionissa, Prisman Parturi-kampaamossa, Eepee Autotalossa,  hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa vuoden 2023 aikana tekemät bonusostotapahtumat.
Asiakasomistajiksi liittyneet: Arvonta suoritetaan kaikkien Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan vuonna 2023 liittyneiden täysi-ikäisten asiakasomistajien kesken, jotka asuvat Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella.

4. Arvontojen suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti asiakasomistajatiedoissa olevien yhteystietojen mukaan. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Arvonta suoritetaan tammikuun alussa 2024. Arvonnat suoritetaan SOK Median toimesta ja tiloissa Helsingissä. SOK Media ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen arvontaa mahdollisesti joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan.

5. Arvonnan palkinnot
Kampanjan päätteeksi Eepee arpoo uusien asiakasomistajien ja kaikkien asiakkaidensa kesken kaksi kertaa vuoden ruoat. Tämä sisältää siis kaikkien juhlavuoden aikana Eepeen asiakasomistajaksi liittyneiden sekä kaikkien Eepeestä juhlavuoden aikana S-Etukorttia käyttäneiden Eepeen asiakasomistajien kesken vuoden ruoat. Yhden palkinnon arvo on noin 8 000 € ja se maksetaan S-ryhmän lahjakortteina.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa erillisellä suostumuksella. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa erillisellä suostumuksella Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan arvonta- ja kilpailurekisterin tietosuojaselosteessa eepee.fi/etela-pohjanmaan-osuuskaupan-kilpailu-ja-arvontarekisterin-tietosuojainformaatio-ja-tietosuojaseloste. Arvonnassa käytetään S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriä. Rekisteriseloste: www.s-kanava.fi/asiakasomistaja-ja-asiakasrekisteri

 


 

Osuuskauppamme toimipaikkojen somesivuilla arvotaan tai on arvottu juhlavuoden aikana:

  • 120 lippua Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaaliin
  • 120 VIP-passia Seinäjoen Tangomarkkinoille
  • 120 pääsylippua Ähtäri Zoohon
  • 120 pääsylippua Powerparkiin
  • 50 kpl Guest-passia Vauhtiajoille
  • 120 lippua Närpiön kesäteatteriin
  • 20 lippua Kuortane Gamesiin
  • 90 lippua Seinäjoen Kaupunginteatteriin
  • 10 lippua Vanhan Paukun Festivaaleille