Opiskelijan edut


Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille etuja.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa tarjoaa monipuolisesti etuja myös opiskelijoille.

Tunnetuin etumme on tietenkin Bonus, jota kerrytät kymmenistä toimipaikoista Etelä-Pohjanmaalla ja yli 2000 toimipisteessä koko Suomen alueella. Tarjoamme rahanarvoisia etuja asiakasomistajille, lisäksi asiakasomistajan oma sovellus, S-mobiili, tarjoaa paljon etuja ja etukuponkeja, joilla säästät selvää rahaa esim. prosenttialennuksina, kaksi yhden hinnalla -tarjouksina ja kaupanpäällisinä. S-mobiili on S-Etukortin haltijoille tarkoitettu sovellus, joka yhdistää S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. S-mobiili on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta sekä osoitteesta s-mobiili.fi.

 


 

Liittymisetuna uusille asiakasomistajille 120 € etukupongit S-mobiiliin!

Etu koskee täyden 100 € osuusmaksun maksaneita uusia asiakasomistajia, lue lisää >>

Opiskelijaedut SAMOn jäsenille

Eepee tarjoaa SAMOn jäsenille voimassa olevaa opiskelijakorttia vastaan etuja ja alennuksia ravintoloissamme ympäri kaupunkia! Opiskelijaedut Seinäjoella SAMOn jäsenille >>

Opiskelijan pankkipalvelut

• Asiakasomistajana saat S-Pankista maksutta opiskelijan tarvitsemat päivittäiset pankkipalvelut, eli tilin, verkkopankkitunnukset ja mobiilipankin.
• S-Pankista voi hakea opintolainaa.
• Voit aloittaa helposti omaan ensiasuntoon säästämisen ASP-tilin avulla.
• Korkeakouluopiskelijana voit hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia. Kortti yhdistää kätevästi pankkikortin ja luottokortin 1 000 euron luottorajalla. S-Etukortti Visa on asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuton. Lue lisää >>

 

S-Pankin peruspankkipalvelut ovat asiakasomistajille ilmaisia, ilman ikärajoja.

Käteisen nostaminen ja tilille pano onnistuvat kassoilla, jopa siinä lähi-Salessa. S-Etukortin ja S-Pankin maksukortin saa myös liitettyä MobilePayhin.

SEPA-pikasiirtopalvelu on nyt S-Pankin asiakkaiden käytössä saapuvien maksujen osalta. SEPA-pikasiirrot välittyvät saajalle kymmenessä sekunnissa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, eikä palvelun käyttöä rajoita esimerkiksi viikonloput tai arkipyhät. SEPA-pikasiirron käyttöönoton myötä myös S-Pankin asiakkaille saapuvat MobilePay-kaverimaksut saapuvat vastaanottajalle heti eikä enää myöhemmin saman tai seuraavan pankkipäivän aikana.

Alennusta S-Etukortilla

Osuuskauppamme asiakasomistajana saat useista tapahtumista alennusta lipun hinnasta S-Etukorttia esittämällä. Rahanarvoinen etu vain asiakasomistajille.

Eepeen bonustarjontaa täydentävät paikalliset ja valtakunnalliset bonuspartnerit.

Eepeen paikallisia bonuspartnereita ovat:

Lisäksi S-Etukortilla alennusta

Etuja autoilijalle

ABC-asemat ympäri Suomen palvelevat matkailijaa Bonusta kerryttävästi.
Meillä Eepeellä myös auton huollot ja korjaukset Eepee Autotalossa kerryttävät Bonusta.