Provinssi 27.–29.6.


Eepee ja Provinssi pääyhteistyökumppaneiksi

Provinssi ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa eli Eepee ovat solmineet pääyhteistyökumppanuuden vuodelle 2024. Perinteikäs yhteistyö nostetaan pääyhteistyö-tasolle nyt ensimmäistä kertaa, ja tämä tulee näkymään myös Provinssi-kävijöiden elämässä. Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaarella juhlittava Provinssi kerää kymmenettuhannet juhlijat Ihmisten Juhlaan, ja ensi kesää tähdittävät monet kotimaiset ja kansainväliset huippunimet.

"Haluamme tarjota asiakasomistajillemme etuja ja elämyksiä. Provinssi on alueemme suurimpia tapahtumia ja kiinnostaa laajasti kaiken ikäisiä asiakkaitamme." kuvailee Eepeen asiakkuusjohtaja Tuula Rajala.

Kumppanuus ilahduttaa Provinssi-väkeä niin ennakkoon kuin tapahtuman aikana. Törnävänsaarella saa nauttia kesäpäivistä ja keikoista Tilipäivä Loungessa – seuraa siis uutisointia, niin tiedät minne suunnata!

Provinssin lipunhintojen korotus astui voimaan 2.4., mutta yhteistyökumppanuuden myötä tarjolla on ilouutisia - kolmen päivän liput saa edelleen asiakasomistajahintaan 3 pv 219 € (norm. 239 €) / 3 pv VIP 319 € (norm. 339 €) Seinäjoen Prisman infopisteeltä 14.4.2024 saakka S-Etukorttia näyttämällä. Vihree liikkuu!

 

Kuva: Riikka Vaahtera / Provinssi