Eepee Fest pe 16.8. ja su 18.8.2024


Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa järjestää elokuussa asiakasomistajilleen kaksipäiväisen tapahtuman!

Perjantaina 16.8. tarjoillaan festarimeininkiä kahden esiintyjän voimin Original Sokos Hotel Lakeuden piha-alueella ja sunnuntaina vietetään Lasten Festiä niin ikään Original Sokos Hotel Lakeuden pihassa ja lisäksi Lakeudenpuistossa.

Perjantain iltatapahtumassa esiintyy Anna Puu sekä Arttu Wiskari. VELOITUKSETTOMAT LIPUT ON NYT LOPPUUNVARATTU! S-mobiilissa on vielä 10 €:n hintaisia ennakkolippuja rajoitettu erä jäljellä. Iltatapahtuma on K-18. HUOM‼️ Veloituksettomilla lipuilla saapuminen alueelle klo 21 mennessä! Henkkarit ja S-Etukortti tarkistetaan portilla.

Sunnuntaina 18.8. Lasten Festissä on mahdollisuus tutustua alueen urheiluseuroihin, kun Kannustajat-ohjelmaan osallistuvat seurat tulevat pitämään lajeilleen ominaisia toimintarasteja Lakeudenpuistoon. Lisäksi ohjelmassa on ilmapalloja, onnenpyörät, kasvomaalausta sekä arvonta. Päivän kruunaa Hevisaurus, joka esiintyy Original Sokos Hotel Lakeuden pihassa.

Original Sokos Hotel Lakeus sijaitsee osoitteessa Torikatu 2. Lakeudenpuisto on aivan Lakeuden vieressä, Kirkkokatu 3.

PYSÄKÖINTI

Tapahtumiin saapuville huomiona, että Original Sokos Hotel Lakeuden parkkipaikat eivät ole käytössä tapahtumaviikolla. Katso lähimmät pysäköintimahdollisuudet täältä.

 

Artikkeli päivittyy.