PRISMA HYLLYKALLIO – Lähde retkelle Prisman kautta


28.5.2022

Hyllykallion Prismaan on kevään aikana syntynyt liikkumiseen inspiroiva Outdoor-osasto. Se on matalan kynnyksen paikka aloittaa monenlaiset luontoseikkailut.

 

Prisman käyttötavarapuolen uuden Outdoor-osaston erottaa jo kaukaa. Puupintaiset myymäläkalusteet ja sinne asetellut tuotteet houkuttelevat asiakkaita tutkailemaan, mitä kaikkea on tarjolla seikkailuihin luonnon keskelle.
Hyllykallion Prisman pukeutumisen myyntipäällikkö Minna Mäkiranta kertoo, että uusi osasto on matalan kynnyksen paikka aloittaa yhä suositummaksi tulleet retkeilyharrastukset.
– Mikäs sen helpompaa kuin hankkia luonnossa lenkkeilyyn, retkeilyyn tai kalastukseen sopivia vaatteita, jalkineita ja tarvikkeita omasta kaupasta, vaikkapa ruokaostosten yhteydessä.

S-ryhmän Prismoihin kevään aikana lanseeratut Outdoor-osastot on kehitetty asiakkaiden toiveita kuunnellen. Valikoima on laajentunut ja syventynyt uusiin teknisiin tuotteisiin.
– Outdoorista löytyy monenlaiseen ulkoiluun sopivia laadukkaiden valmistajien huipputuotteita, joiden tekniset ominaisuudet kestävät kovempiakin sääolosuhteita. Myyjämme auttavat tarvittaessa sopivien asusteiden ja välineiden valinnassa, Mäkiranta lupaa.

Kaikki tarvittava löytyy läheltä

Hyllykallion Prisman Viihde-Sportin myyntipäällikkö Harri Siikala uskoo, että erähenkinen osasto vahvistaa asiakkaiden kiinnostusta ulkoiluharrastuksiin. Heidän osastoltaan sinne siirtyivät muun muassa kalastusvälineet. Outdoorissa on myös kattava valikoima telttoja, makuupusseja ja riippumattoja, ja sieltä löytyvät lisäksi retkiruoat, rinkat ja puukot. Polkupyörät sijaitsevat naapuriosastolla.
– Luonnossa liikkuminen on koronan takia lisääntynyt ja innostus näyttää koko ajan kasvavan. Nyt meillä on elämyksellinen osasto, jolla voimme vastata asiakkaiden kysyntään, Siikala iloitsee.

Mäkiranta on huomannut luontosuhteen muutoksen myös lähipiirissään: yhä useampi hänen työkavereistaan on innostunut luonnon monista mahdollisuuksista. Lähimatkailu on nykyään vilkasta ja Lapin lumo on auennut Mäkirannalle ihan uudella tavalla.
– Aikaisemmin matkustin Lappiin vain talvisin. Nyt olen huomannut, miten upea lomakohde se on kaikkina vuodenaikoina.
– Mielenkiintoista on myös käydä lenkillä tai pyöräilemässä Seinäjoen uusilla asuntoalueilla, jonne on rakennettu hyviä ulkoilureittejä. Puhumattakaan maakunnasta, siellä on tarjolla vaikka kuinka paljon luontoelämyksiä, Mäkiranta jatkaa.

 

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee