Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa hakee toimitusjohtajaa

30.7.2021

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana vastaat

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi ovat Eepeen markkina-aseman kasvattaminen kannattavasti kaikilla toimialoillaan, parhaan asiakaskokemuksen varmistaminen asiakasomistajille kaikessa palvelutarjonnassamme, osuustoiminnallisen hyödyn varmistaminen sekä henkilöstömme korkeasta työtyytyväisyydestä huolehtiminen jatkossakin hyvällä henkilöstöjohtamisella.

Toimitusjohtajalta edellytämme

vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa. Kokemus monialayrityksen johtamisesta on merkittävä lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana. Tunnet hyvin kuluttajakaupan suuret megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

Ihmisten johtajana

olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse. Talouden tunnusluvut ovat myös vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi on tärkeää, että sinulla on kyky johtaa osuuskauppaa sen tarkoituksen, periaatteiden ja arvojen mukaisesti sekä ymmärtää osuustoiminnallisen yritysmuodon erityispiirteet ja mahdollisuudet. Edellytämme sinulta myös pitkäjänteistä sitoutumista Eepeen toimialueelle.

Toimitusjohtajalta odotuksena

on vakaa, pitkäjänteinen sitoutuminen osuuskuntaan sekä koko alueen kehittämiseen osuuskunnan palvelujen kautta. Toimitusjohtajan on tärkeää ymmärtää ja arvostaa osuustoiminnan luonnetta ja organisaatiota. Tärkeää on myös S-ryhmän ja Etelä-Pohjanmaan alueen tuntemus. Toimitusjohtajan vastuulla on säilyttää korkea asiakastyytyväisyys ja henkilöstön työtyytyväisyys, sekä nostaa näitä entisestään esimerkiksi varmistamalla henkilöstön matala kynnys lähestyä toimitusjohtajaa. Toimitusjohtajalta odotetaan nöyrää asennetta tekemiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle

– Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
– Mahdollisuuden olla rakentamassa alueen merkittävimmän kaupan alan yrityksen tulevaisuutta
– Näköalapaikan Etelä-Pohjanmaan ja koko Eepeen toimialueelle sekä koko S-ryhmään
– Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää

 

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa.

Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään www.boyden.fi/cv kautta 23.8.2021 mennessä.
Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen.
Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti.
Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 10.8. klo 13-15 ja torstaina 19.8. klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.