Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa hakee toimialajohtajaa

21.3.2023

Haemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan uutta

MARKETKAUPAN TOIMIALAJOHTAJAA

Toimialajohtajana vastaat

Etelä-Pohjanmaan marketkaupan liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti. Olet vahva toimeenpanija ja intohimoinen toimialan sekä osuuskaupan kehittäjä. Osallistut koko osuuskaupan operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen johtoryhmässä ja läheisessä vuorovaikutuksessa yrityksen hallituksen kanssa.

Päävastuualueena ovat

  • Osuuskaupalle erittäin merkittävän toimialan johtaminen, missä on useita ketjuja (Sale, S-market, Prisma, Prismarauta, Emotion ja kampaamo)
  • Osuuskaupan operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen osallistuminen: suuren kuvan ja koko osuuskaupan edun ymmärtämisen, ennustavan talouden johtamisen sekä yhteistyön ja vuorovaikutuksen kehittäminen
  • Ulkoisten sidosryhmäsuhteiden hoitaminen niin asiakkaisiin, tavarantoimittajiin, kuntapäättäjiin kuin muihinkin yhteistyökumppaneihin.

Toimialajohtajalta edellytämme

vankkaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta vähittäiskaupan johtamisesta. Sinulle eduksi luetaan kaupallinen korkeakoulutus, erinomaiset yhteistyökyvyt, kyky vaikuttaa, viestiä ja verkostoitua monitahoisesti, sekä ruotsinkielentaito. Kykyä strategiseen ajatteluun sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Digitaalisuuden mahdollisuuksien ymmärrys ja kiinnostus hyödyntää markkinoinnin mahdollisuuden asiakasomistajien eduksi. Osuuskauppamme arvoihin ja kulttuuriin sopivat johtamistaidot ja -otteet. Ja laajemminkin arvopohjana osuustoiminnan arvostaminen, ymmärrys osuustoiminnasta tai kiinnostus perehtyä osuustoimintamalliin. Pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle Etelä-Pohjanmaan toimialajohtajana.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoista näköalapaikkaa ja mahdollisuutta edelleen kehittää alueen merkittävimmän kaupan alan yrityksen tulevaisuutta, sekä kyvykkään organisaation johdettavaksesi.

 

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa.

Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään www.boyden.fi/cv kautta 10.4.2023 mennessä.
Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen.
Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti.
Caritan tavoitat parhaiten torstaina 28.3. klo 9-11 ja tiistaina 4.4. klo 13-15 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

Hae marketkaupan toimialajohtajaksi


Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat eteläpohjalaiset asiakasomistajat. Meillä on 92 000 omistajaa ja palvelemme asiakkaitamme 70 toimipaikassa 1300 eepeeläisen voimin. Eepee toimii marketkaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa.