Uusi ABC CarWash Hyllykallio on avattu


19.1.2017

Eepeen palvelutarjonta autoilijoille laajenee

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan uusi ABC CarWash Hyllykallio on avattu. Pesukatu sijaitsee Ess Autotalon tontilla ja tarjoaa yhdessä S-Etuhuollon kanssa autoilijoille uuden ajan huoltoaseman: fiksauspalvelun, jossa auton pikkuviat hoidetaan kuntoon pesukäynnin yhteydessä.

– ABC CarWash -pesukadun modernin tekniikan ansiosta ruuhkahuiput hoidetaan tehokkaasti, kapasiteetti on maksimissaan jopa 80 autoa tunnissa, sanoo pesukadun palvelupäällikkö Juho Tuomaala.
Pesukadun Pineline CleanBrush puhtaanapitoteknologia on kehitetty pohjoisen kylmiin talviin. Se sekä poistaa asfalttilian tehokkaasti, että pitää pesukoneen harjat jatkuvasti puhtaina. Pesuissa käytetään ainoastaan Pinelinen omia ympäristöystävällisiä ja Joutsenmerkittyjä pesuaineita, jotka ovat Avainlippu-tuotteita.
– Uutta on myös Shinex-ilmavahaus, jossa sataprosenttinen vaha ammutaan atomisointisumuttimella ohuena kalvona auton pintaan. Suojaus ja kiilto ovat aivan toista luokkaa kuin perinteisessä tavassa, jossa pieni vahamäärä sekoitetaan veteen ja levitetään auton päälle, kertoo toimialapäällikkö Heli Back.
ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Uutena palveluna autoilijoille on tarjolla myös kuukausikortteja, joilla autoa voi kuukauden aikana käyttää pesussa rajattomasti.

Fixaushalli starttaa helmikuussa

ABC CarWash -pesukadun yhteyteen avataan helmikuussa Fixaushalli, jonka palvelutarjontaa parhaillaan käynnistetään yhteistyössä Ess Autotalon kanssa. Hallin palveluita tulevat olemaan muun muassa käsinpesu ja -vahaus, auton sisäpesut ja moottoritilan pesut sekä pienet huoltotoimet.
– Fixaushalli palvelee myös Ess Katsastuksen asiakkaita, ilmenneet pikkuviat voi hoitaa samalla tontilla heti kuntoon, summaa toimialapäällikkö Heli Back.
Pesukadun kupeessa on jo käytettävissä myös sähköautojen latauspiste. Prisman tontilla ABC mittarikenttä siirretään huhtikuuhun mennessä pesukadun entiselle paikalle. Siirto mahdollistaa kauppakeskuksen pihan pysäköinnin ja liikenteen entistäkin sujuvamman järjestelyn. Samalla polttonestevalikoimaan saadaan uutuuksia.
– Teemme jatkuvaa työtä ympäristöystävällisyyden eteen. Prisman ABC:llä voi jatkossa tankata sekä E85-biopolttonestettä että dieselautojen AdBlue -lisäainetta, joka auttaa merkittävästi vähentämään typpioksidipäästöjä, kertoo toimialajohtaja Juhamatti Aronen.


Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
toimialapäällikkö Heli Back, p. 010 764 9301, heli.back@sok.fi
toimialajohtaja Juhamatti Aronen, p. 010 764 7100, juhamatti.aronen@sok.fi