Sale Karijoki on nyt valmis


20.8.2018

Karijoella vietettiin täysin uuden Salen avajaisia perjantaina 17.8.

Uudessa kiinteistössä Sale Karijoella  hylly- ja kylmäkalusteet, kassapöydät ja pullonpalautusjärjestelmä kiiltävät uutuuttaan. Uuden myymälän myötä valikoimat ovat kasvaneet huomattavasti entiseen verrattuna. Neliöitä uudessa kiinteistössä on noin 600 ja niistä myymäläkäytössä on noin 400 nelilötä.

Uudessa kiinteistössä kiinnitettiin erityistä huomiota myös energiatehokkuuteen. Uusilla kylmäkalusteilla ja hiilidioksidi CO2 -kylmälaitoksella saavutettiin täysin freonivapaa ja ympäristöystävällinen toteutus. Nykytekniikalla varustettu hiilidioksidilaitos on erittäin energiapihi, joten sähkönkulutus tulee laskemaan merkittävästi. Kylmälaitteista syntyvä hukkalämpö hyödynnetään lattialämmityksessä. Lisäksi marketin valaistus tehtiin energiatehokkaaksi ja silmiä miellyttäväksi led-valaistukseksi.

Sale Karijoen henkilökunta ja myymäläpäällikkö Antti Mäkikorpi ovat kuluneen vuoden sisällä todella ahkeroineet muuttaessaan myymälän ensin väistötiloihin ja sieltä uuteen myymälään. Nyt Antti ja koko henkilökunta toivottavat kaikki tervetulleeksi avajaisiin perjantaina 17.8. klo 10 alkaen.

Rakennuksen kokonaisurakoitsijana on toiminut kauhajokinen Aron Rakennus Oy, joka myös omistaa kiinteistön. Vastaavana työnjohtajana on toiminut Veli-Matti Aro. Kylmäkalusteet on toimittanut Viessmann / Norpe Oy. Kylmäteknisenä urakoitsijana on toiminut Lassila & Tikanoja Oyj. Aron Rakennus Oy:n aliurakoitsijoita ovat olleet mm. sähkötyöt Sähkö-Ojala Oy Isojoelta, LVI-työt LVI-Kynnäs Oy Kauhajoelta sekä sisämaalaustyöt Karijoen Väri ja Tapetti Ky.

 

Lisätietoja:
Eepeen kaupallinen johtaja, Jari Palo, p. 0500 567805. Sähköposti jari.palo@sok.fi
Eepeen Sale-ketjun ryhmäpäällikkö, Jukka Matikainen, p. 010 764 6304. Sähköposti jukka.matikainen@sok.fi