S-market Tanelinranta viettää avajaisia perjantaina 30.11.


27.11.2018

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana perjantaina kovasti odotetun S-marketin ja ABC-automaatin Seinäjoen Tanelinrantaan.

Täysin uusi S-market palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 7–23 ja sunnuntaisin kello 11–23. Tuotelukumäärä myymälässä on yli 12 000 tuotetta ja painotus laadukkaissa kotimaisissa tuoretuotteissa. Neliöitä kiinteistössä on noin 2 200 ja niistä myymäläkäytössä noin 1 500.

– S-market Tanelinranta on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, lämmön talteenotto ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.

Uuden myymälän katolle asennetaan myös aurinkopaneelit.

– Suunnittelu aloitetaan heti, kun avajaisseremonioista on selvitty. Toivottavasti kevätauringon säteet tuottavat jo ympäristöystävällistä aurinkosähköä yksikön sähköntarpeisiin, Palo toteaa.

S-market Tanelinrannan pihassa olevalla ABC-polttonesteautomaatilla tankkaaminen onnistuu ympärivuorokautisesti. Automaatin valikoimassa on myös ympäristöystävällisempi Eko E85 -polttoaine.

Lisäksi uuden kaupan palveluihin kuuluvat käteisen nostoautomaatti sekä pakettiautomaatti, josta voi kätevästi noutaa ja lähettää paketit.

S-market Tanelinrannan koko henkilökunta ja marketpäällikkö Tanja Salonsaari toivottavat kaikki tervetulleiksi avajaisiin perjantaina 30. marraskuuta kello 10 alkaen.

S-market Tanelinrannan urakoitsijat:
Pääurakoitsija: Seira Oy
LVIAS-urakoitsija: Kaunisto-Yhtiöt Seinäjoki Oy
Kylmätekniikan urakoitsija: Lassila & Tikanoja Oyj
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy
ABC mittarikentän urakointi: Asennusliike Lahtinen Oy

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, p.  010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi