S-market Pajuluoma viettää avajaisia perjantaina 5.4.


1.4.2019

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana perjantaina täysin uuden S-marketin ja ABC-automaatin Seinäjoen Pajuluomalle. S-market Pajuluoma tuo ison päivittäistavarakaupan palvelut lähemmäs uuden asuinalueen asukkaita. Pajuluoma on Eepeen kuudes S-market Seinäjoella.

Täysin uusi S-market palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 7–23 ja sunnuntaisin kello 11–23. Tuotelukumäärä myymälässä on yli 12 000 tuotetta ja painotus laadukkaissa kotimaisissa tuoretuotteissa. Neliöitä kiinteistössä on noin 2 200 ja niistä myymäläkäytössä noin 1 500. S-market Pajuluoma työllistää kokonaisuudessaan 12 ammattitaitoista asiakaspalvelijaa marketpäällikkö Saana Luotolan johdolla.

– S-market Pajuluoma on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, lämmön talteenotto ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.
Uuden myymälän katolle asennetaan myös aurinkopaneelit.
S-market Pajuluoman pihassa olevalla ABC-polttonesteautomaatilla tankkaaminen onnistuu ympärivuorokautisesti.

Lisäksi uuden kaupan palveluihin kuuluvat käteisen nostoautomaatti sekä pakettiautomaatti, josta voi kätevästi noutaa ja lähettää paketit.

S-market Pajuluoman väki toivottaa kaikki tervetulleiksi avajaisiin perjantaina 5. huhtikuuta kello 10 alkaen osoitteessa Ruukintie 177, 60200 Seinäjoki.

S-market Pajuluoman urakoitsijat:
Pääurakoitsija: Jaskari Rakennus Oy
LVIAS-urakoitsija: Kaunisto-Yhtiöt Seinäjoki Oy
Kylmätekniikan urakoitsija: Lassila & Tikanoja Oyj
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy
ABC mittarikentän urakointi: Asennusliike Lahtinen Oy

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, p. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi