S-market Kortesjärvi viettää avajaisia torstaina 14.11.


14.11.2019

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana torstaina Kortesjärvellä S-marketin uudessa paikassa (Jääkärintie 54).

Uusi S-market Kortesjärvi palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 11-18. Tuotelukumäärä myymälässä on noin 10 000 tuotetta ja painotus laadukkaissa kotimaisissa tuoretuotteissa. Uutena valikoimiin saatiin mahtumaan nyt myös taloustavaroita. Neliöitä myymälässä on noin 1.000 ja parkkipaikkoja pihassa riittävästi.

S-market Kortesjärvi työllistää kokonaisuudessaan 10 ammattitaitoista asiakaspalvelijaa marketpäällikkö Niko Kinnusen johdolla.

– Uusi S-market Kortesjärvi on selvästi aiempaa tilavampi ja valikoimissa on noin 2000 tuotetta lisää. Myymälä on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.

Uuden kaupan palveluihin kuuluvat myös Posti- ja Smart- pakettiautomaatit sekä Veikkaus ja Nostoautomaatti.

ABC-polttonesteautomaatti jää Kortesjärvellä nykyiselle paikalleen.

Eepee Kiinteistöt Oy vuokraa Foxpark Oy:ltä entisen Suomelan Kauppahuoneen tilan.

S-market Kortesjärven väki toivottaa kaikki tervetulleiksi avajaisiin torstaina 11. marraskuuta kello 10 alkaen osoitteessa Jääkärintie 54, 62420 Kortesjärvi. Avajaissa on paikalla Eepeen ja Kauhavan kaupungin edustajat.

Uudistusta olivat tekemässä:
Rakennusliike Jaskari; rakennus- ja IV-työt
ARE; sähkö- ja putkityöt
Lassila & Tikanoja Oyj; kylmätekniset -työt
Grandlund Oy; LVIS-suunnittelu
SOK Myymäläsuunnittelu; myymäläsunnittelu

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Kimmo Simberg, p. 0500 369 717, sähköposti kimmo.simberg@sok.fi
kaupallinen johtaja Jari Palo, p. 0500 567 805, sähköposti jari.palo@sok.fi