Ruokakassit suoraan kotiovelle


14.10.2020

Ruokaostokset voi noutaa itse valmiiksi kerättynä kaupasta tai tilata ne kotiovelle, ja vieläpä edullisesti.

Ruokaostosten tekeminen Eepeen kaupoista on nyt helppoa, sillä ostokset voi tehdä kotisohvalta ja noutaa ne lähimmästä kaupasta itselle sopivana ajankohtana. Ruokien edullisella keräilymaksulla (6,90 €) asiakas säästää aikaa sekä välttää ylimääräisiä kontakteja. Ruuat voidaan toimittaa myös suoraan kotiovelle saakka. Seinäjoella palvelun tarjoaa Prisman ruoan verkkokauppa Foodie, josta kotiinkuljetukset hoitaa Posti. Maakunnissa ruoka toimitetaan Keskustaksin autoilla paikallisesta S-marketista tai Salesta.
– Prisman asiakas tekee ostokset Foodiessa. Muualla Etelä-Pohjanmaalla asuvat asiakkaat lähettävät sähköpostilla ostoslistan osoitteeseen keskus@keskustaksi.fi ja sieltä ostoslista välitetään lähimpään Saleen tai S-markettiin. Myymälässä ostokset kerätään asiakkaan puolesta ja ruuat ovat kylmiössä odottamassa, josta ne haetaan asiakkaan tullessa ja ostokset maksetaan kassalle, kertoo Eepeen markkinointipäällikkö Jussi Järvinen.

Edullinen kotiinkuljetus

Asiakas voi sähköpostin lähettämisen sijaan soittaa Keskustaksin keskusvaraamoon (hinta 1,92 € / puhelu + 0,25 € /min). Tilauksia voi soittaa kellon ympäri ja kaikkina viikonpäivinä.
– Siellä palveluhenkilö ottaa listan ylös ja välittää sen asiakasta lähimpään Saleen tai S-marketiin. Tämä on hyvää maakunnallista yhteistyötä, jolla saamme työllistettyä myös Keskustaksin keskusvaraamon työntekijöitä. Kuljetukset ovat asiakkaalle varsin edullisia, sillä alle kuuden kilometrin matka maksaa kuusi euroa ja siitä eteenpäin yhden euron kilometriltä. Mikäli koti sijaitsee kymmenen kilometrin päässä lähimmästä Salesta tai S-marketista, taksikuljetus maksaa kymmenen euroa.
– Eepee ja Keskustaksi haluavat olla näin varmistamassa kaikille Eepeen toiminta-alueella asuville mahdollisuuden saada tarvittaessa kauppaostokset kotiinsa, Järvinen painottaa.