RAUTAPRISMA – Uusia tuulia RautaPrismassa


12.1.2021

Rautaprisma vastaa rakennusalan murrokseen nostamalla yritysmyynnin kuluttajakaupan rinnalle. Jatkossa asiakkaille pystytään tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja pieniin ja suurin rakennus- ja remonttiprojekteihin.

Rautakauppa-ala on ollut viime vuosina murroksessa, kun kuluttajat valitsevat yhä useammin valmiita remonttiratkaisuja itse tekemisen sijaan. Kaikki materiaaleista asennukseen ostetaan mielellään yhdestä ja samasta paikasta, jolloin oma aika jää remontista stressaamisen sijaan arjen pyörittämiseen.
– Meille tämä tarkoittaa sitä, että alamme tänä vuonna rakentaa yhteistyöverkostoa rakennusalan yritysten kanssa, jotta asiakas saa kaiken materiaaleista asennukseen saman katon alta, Rautaprisman myyntipäällikkö Jari Kivimäki kertoo.

Kun asiakkaat kääntyvät remonttitarpeissaan enenevässä määrin yritysten puoleen, kasvaa kysyntä myös remonttimateriaalien ja kalusteiden toimittajille.
– Rautaprismalla on valmiudet vastata tähän kysyntään ja haluammekin tänä vuonna nostaa yritysmyynnin kuluttajamyyntimme rinnalle. Yhteistyö rakennusyritysten kanssa hyödyttää molempia osapuolia ja mahdollistaa entistä paremman asiakaspalvelun, Jari kertoo.

Aiemmin koko Rautaprismaa yksin luotsannut Jari saa jatkossa keskittyä projekti- ja yritysmyynnin kehittämiseen, sillä myymäläpuolen esimiehenä aloitti loppuvuodesta Jenni Hyyppä. Rautaprisman myymälän ohella Jenni luotsaa Prisman Kesäpihaa jo kolmatta vuotta.
– Olen ensimmäiseltä ammatiltani rakennuspiirtäjä ja aloittanut Prismassa vuonna 2001, joten siirtyminen myös Rautaprisman esimieheksi tuntuu eräänlaiselta ympyrän sulkeutumiselta, Jenni kertoo.

Korona laittoi kodit kuntoon

Koronatilanne on näyttäytynyt historiallisen suurena remonttitarvikkeiden ja puutarhatuotteiden kysyntänä. Viime vuonna Rautaprismassakin jouduttiin myymään ajoittain ei-oota tiettyjen tuotteiden kohdalla, kun tehtaat eivät pystyneet vastaamaan räjähtäneeseen kysyntään.
– Kesäpihalla tehtiin viime kesänä jo varauslista tämän kevään taimista, mikä on aivan ennenkuulumatonta, Jenni kuvailee.

Kun rahaa ei mene ulkomaanmatkoihin ja lähes kaikki aika vietetään kotona, satsataan omaan viihtyvyyteen aivan uudella tavalla. Monien harrastusten tauolle jääminen taas vapauttaa kalanterista tilaa kodin epäkohtien korjaamiselle.
– Meillä on Rautaprisman myyjien keskuudessa valtavasti tietotaitoa, joten olipa kyseessä iso tai pieni remontti, löydämme varmasti ratkaisut, joilla teemme kodista kuin kodista viihtyisän asukkailleen, Jenni lupaa.

 

Ota yhteyttä
Jos sinulla on mielessäsi rakennus- tai remonttiprojekti, nykäise Rauta-Prisman henkilökuntaa rohkeasti hihasta tai ole suoraan yhteydessä yritys- ja kuluttajamyyntiimme.

Kuluttajamyynti: Tero Hirvelä, tero.hirvela@sok.fi, puh. 010 76 46087
Yritysmyynti:Juha-Matti Takala, juha-matti.takala@sok.fi, puh. 010 76 46086
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu+ 0,1209 €/min

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee