PRISMA HYLLYKALLIO – Kauppakassi on kiireisen arjen pelastus


28.1.2021

Prisma Kauppakassi –palvelulla on vakiintunut asiakaskunta, jota syksyllä Suomen yli pyyhkäissyt toinen korona-aalto on kasvattanut entisestään. Seinäjokelaisen Mikko Siikaniemen perhe on tehnyt ruokaostoksensa Kauppakassin kautta siitä lähtien, kun se vajaa vuosi sitten avasi ovensa.

Mikko Siikaniemen nelihenkiselle perheelle ruokaostosten tilaamisesta Prisma Kauppakassi -palvelun kautta on muodostunut rutiini, josta perhe ei enää luovu.
— Meillä on kaksi pientä lasta, joiden kanssa kauppareissuun menisi helposti pari tuntia. Valmiiksi kerättyjen ostosten noutaminen säästää meiltä todella paljon aikaa ja hermoja.

Siikaniemen perhe tekee ruokatilauksen kerran viikossa. Omien ostosten ohessa tilataan ruoat myös riskiryhmään kuuluville isovanhemmille.
Mikko ja hänen vaimonsa käyttävät ostosten tilaamiseen Foodie-sovellusta. Ostoskoriin lisätään tuotteita sitä mukaa, kun puutteita viikon mittaan huomataan. Perheellä on myös nokkela tapa päättää, mitä kullakin viikolla syödään:
— Meillä on lista ruoista, joista pidämme, ja joka viikko arvomme listalta kaksi ruokaa, joihin tilaamme raaka-aineet.

Perhe on tallentanut sovellukseen listoja peruselintarvikkeista, joita he tarvitsevat joka viikko.
— Ennestään tallennetut listat nopeuttavat tilaamista, kun jokaista yksittäistä tuotetta ei tarvitse lisätä erikseen, Mikko kertoo.

Tilaa kotiin tai nouda, kun se sinulle sopii

Ruoan verkkokauppa avattiin Seinäjoelle vajaa vuosi sitten keskelle koronakevättä. Nyt palvelulla on vakiintunut asiakaskunta, mutta tilauslistoilla vilahtelee jatkuvasti myös uusia nimiä.
— Meillä on tällä hetkellä varastotilojen maksimikapasiteetti käytössä. Olen todella onnellinen, että palvelu on otettu näin hyvin vastaan, Kauppakassin tiiminvetäjä Tarja Pinolehto kiittää.

Vaikka tilausten määrä pitää Kauppakassin tiimin kiireisenä, noutoajankohdan saa useimmiten valittua heti seuraavalle päivälle.
— Tilausta tehdessään asiakas saa valita päivän ja aikaikkunan tilauksen noutamiselle. Meillä on mahtavat tilat Prisman päädyssä ja autolla pääsee kirjaimellisesti oven eteen. Me tuomme ostokset aina asiakkaan autolle asti, Tarja kertoo.

Kauppakassin noutopisteitä on Seinäjoella kolme:

• Prisma Kauppakassi
• S-market Jouppi
• S-market Alakylä

Noutamisen sijaan ostokset voi tilata myös kotiin.
www.prismahyllykallio.fi

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee